Rihards Leja (Foto: Polva Serviti)

Atsāksim cīņu Latvijā

Ar spēli Ludzā pret “SK Latgols” mūsu “Celtnieks” handbolisti atsāks cīņu SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā. Pēc aizvadītā pirmā posma mūs vīri izcīnīja vietu labāko četru komandu vidū, no kurām divas uzreiz garantēs vietu pusfinālā.

Pirmo posmu “Celtnieks” noslēdza trešajā vietā, kas ļauj nākamo posmu uzsākt ar diviem punktiem kontā. Pirmo pozīciju ar četriem punktiem ieņem Dobeles “Tenax”, otro ar trīs punktiem “SK Latgols”, bet ceturto ar vienu punktu – “HK Ogre/Miandum”.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, pēc kura divas labākās komandas iekļūs uzreiz pusfinālā. Pēdējās divas komandas ar otra četrinieka divām stiprākajām komandā tiksies vēl ceturtdaļfinālā.

Pirmo cīņu aizvadīsim pret “SK Latgols” 28. janvārī plkst. 15:00 Ludzā. Abās savstarpējās spēlēs pirmajā posmā piedzīvojām zaudējumu – izbraukumā ar 31:33, bet savā laukumā ar 24:28. Uz Ludzu dosimies kaujinieciskā noskaņojumā.

Kopumā pirmajā posmā mūsu handbolisti nerādīja pārliecinošu sniegumu – zaudējumi abās spēlēs pret līderiem Dobeles “Tenax”, arī negaidīts klupiens pret “HK Vaiņode”. Pirms nedēļas “Celtnieks” labu sniegumu demonstrēja Baltijas līgā, taču, lai atkārtotu pērn sasniegto, tas tagad jāturpina arī SynotTip Latvijas Handbola virslīgā.

Ieskaties:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.