Pusfinālā pret SK Latgols

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas pusfināla sērijā līdz divām uzvarām mūsu “Celtnieks” vīri tiksies ar “SK Latgols”. Pirmā cīņa jau 7. aprīlī plkst. 20:15 Rīgā, tiešraidē arī Sportacentrs.com TV.

Pēdējā regulārā turnīra spēlē “SK Latgols” piekāpās čempioniem Dobeles “Tenax” ar 25:33, kamēr mūsējie dobelnieku pārākumu atzina ar 27:32. Līdz ar to regulāro turnīru mūsējie noslēdza otrajā vietā, bet “SK Latgols” – trešajā.

Iegūtā otrā pozīcija mūsu “Celtnieks” kopā ar Dobeles “Tenax” uzreiz nodrošināja vietu pusfinālā, kamēr “SK Latgols”, “HK Ogre/Miandum”, “Jūrmalas Sports” un ASK/LSPA par divām ceļazīmēm cīnījās ceturtdaļfinālā.

Tajā mūsu pretinieki “SK Latgols” bez problēmām divu spēļu summā ar 70:53 sakāva ASK/LSPA.

“Celtnieks” vīriem pret “SK Latgols” komandu šajā sezonā ir pozitīva bilance – divas uzvaras, viens neizšķirts un viens zaudējums. Tieši pēdējā cīņā 17. martā savā laukumā piedzīvojām tikai pirmo neveiksmi Ludzas komandai, ciešot zaudējumu ar 28:35. Viesiem, gūstot 15 vārtus, rezultatīvi spēlēja Austris Tuminskis, bet mūsējo sastāvā ar 11 vārtiem izcēlās Artūrs Lazdiņš. 

Pērn “SK Latgols” turnīru noslēdza septītajā vietā, bet “Celtnieks” izcīnīja sudraba godalgas. 

FACEBOOK PASĀKUMS

Otrajā pusfināla sērijā čempioni Dobeles “Tenax” tiksies ar “HK Ogre/Miandum”. Abi dueļi ritēs līdz vienas komandas divām uzvarām.

Otro pusfināla sērijas cīņu pret “SK Latgols” aizvadīsim 15. martā plkst. 15:30 Ludzā, bet trešo, ja nepieciešams, 21. martā plkst. 20:15 O.Kalpaka RTDP sporta zālē Rīgā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.