Igors Ignatjevs

Turpinām cīņu par Baltijas līgas FINAL4

Brīvdienās Spuņciemā un Salaspilī mūsu “Celtnieks” vīri turpinās cīņu par iekļūšanu Baltijas līgas FINAL4, uzņemot Igaunijas komandas “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper” un “Viljandi HC”.

Par nereģistrētu spēlētāju izmantošanu tika sodīta “ZTR Zaporozhye” komanda, kā rezultātā tika anulēts spēles “ZTR Zaporozhye” – “Celtnieks Rīga” rezultāts (27:17) un piešķirta uzvara mūsu komandai ar 10:0. Anulēti arī vēl divi rezultāti, taču tie nemainīja spēles uzvarētāju.

Līdz ar to tagad ar četriem punktiem turnīra tabulā ieņemam piekto vietu, tikai par diviem punktiem atpaliekot no “Viljandi HC” un saglabājot reālas cerības pacīnīties par ceturto vietu un iekļūt FINAL4.

Ar “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper” handbolistiem tiksimies sestdien plkst. 16:00 Spuņciemā, bet dienu vēlāk Salaspilī plkst. 18:00 uzņemsim “Viljandi HC”. Šajā nedēļas nogalē paralēli igauņi spēlēs arī ar Klaipēdas “Dragunas”.

Pirmā apļa spēlēs pret Igaunijas komandām mūsējie cieta zaudējumus – Vīlandē ar 22:27, bet Kehrā ar 27:33. Tiesa, aizvadītajās divās sezonās pret abiem Igaunijas klubiem neesam piedzīvojuši zaudējumus – divreiz uzvarēta Kehra, bet ar Vīlandi divreiz spēlēts neizšķirti. Šoreiz diemžēl savas mājas spēles neaizvadīsim Rīgā, bet gan Spuņciemā un Salaspilī.

Pēdējās divās SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēlēs mūsu vīri demonstrējuši jau krietni saturīgāku sniegumu kā gada pirmajās spēlēs. Diemžēl vēl pēdējos divos Baltijas līgas regulārā turnīra mačos mugura savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis, taču pārējā komanda ir gatava cīnīties par vietu labāko četriniekā savā apakšgrupā. 

“Igauņiem ir spēcīgas komandas un arī viņiem nepieciešams izcīnīt punktus, tāpēc mūs sagaida smaga nedēļas nogale,” pirms mača atzina mūsu komandas pārstāvis Normunds Blome. “Skaidrs, ka mums jāuzvar abās spēlēs, bet arī ar to var būt par maz.”

Arī pārējās trīs komandas, ar kurām mūsējiem jākonkurē par iekļūšanu FINAL4 noskaņojušās kaujinieciski. “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper” joprojām saglabā labas cerības nodrošināt otro vietu apakšgrupā, bet gan Vīlandes, gan Klaipēdas handbolisti cīnīsies par atlikušo vietu FINAL4. 

Otrajā apakšgrupā vietu Baltijas līgas FINAL4 nodrošinājusi Somijas “Riihimaen Cocks”, Igaunijas “Polva Serviti”, Latvijas čempioni Dobeles “Tenax” un Lietuvas Kauņas “Granitas”. 

https://www.baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.