Igors Ignatjevs

Baltijā pret SKA un ZTR

Nedēļas nogalē “Celtnieks” handbolisti aizvadīs kārtējās Baltijas līgas spēles, savā laukumā Rīgā uzņemot grupas līderes “ZTR Zaporozhye” un Minskas SKA.

Abas komandas savos vietējos čempionātos ir līderes, taču jāatzīmē, ka vēl sacensībās nav iesaistījušās abu valstu spēcīgākās komandas Baltkrievijas “HC Meshkov Brest” un Ukrainas “HC Motor Zaporozhye”.

Mūsu komanda vēl joprojām saglabā teorētiskas cerības iekļūt Baltijas līgas ceturtdaļfinālā, taču arī pret šiem abiem spēcīgājiem pretiniekiem mūsu spēlētājiem ir jāņem punkti. Pirmajā aplī ukraiņiem piekāpāmies ar 24:31, bet pret baltkrieviem piedzīvojām zaudējumu ar 26:40.

Rīdziniek, nāc trenēties handbolā!

Ar “ZTR Zaporozhye” handbolistiem spēlēsim 4. februārī plkst. 15:30 O.Kalpaka RTDP sporta zālē, bet dienu vēlāk turpat plkst. 14:00 uzņemsim Minskas SKA.

Ar diviem punktiem sešās spēlēs “Celtnieks” vīri savā apakšgrupā ieņem sesto vietu un no četrinieka atpaliek par četriem punktiem. Līdz regulārā turnīra beigām atlicis aizvadīt vēl četrus mačus, kuros jāizcīna maksimāli daudz punkti, lai apsteigtu igauņu un lietuviešu komandas. 

Ar 65 vārtiem sešās spēlēs mūsu Artūrs Lazdiņš ir joprojām rezultatīvākais Baltijas līgas spēlētājs. Ierindā būs visi mūsu labākie spēki, lai revanšētos paši sev par iepriekš piedzīvotajām neveiksmēm.

baltichandball.net

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.