Artūrs Lazdiņš (Foto: Meelis Heli)

Baltijas līgā cīņas Igaunijā

Brīvdienās “Celtnieks” handbolisti dosies uz Igauniju, kur aizvadīs Baltijas līgas spēles, tiekoties ar “Viljandi HC” un HC “Kehra/Horizon Pulp&Paper”.

Pirms nedēļas Igaunijas kausa izcīņā “Viljandi HC” finišēja trešajā vietā, savukārt “Kehra/Horizon Pulp&Paper” piedzīvoja zaudējumu finālā.

Sestdien izbraukumā plkst. 18:00 tiksimies ar Vīlandes handbolistiem, bet dienu vēlāk plkst. 14:00 viesosimies Kehrā. Aizvadītajā sezonā savstarpējās spēlēs piedzīvojām tikai vienu zaudējumu – spēlēs ar Kehru neizšķirts un uzvara, bet Vīlandi – zaudējums un neizšķirts.

Uz Igauniju dosimies pašreiz iespējami spēcīgākajā sastāvā, kādā devāmies laukumā arī pēdējā SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas spēlē Ogrē. Pēc nelielas pauzes atkal spēlēs Rihards Leja, kā arī apgriezienus turpina uzņems iepriekš savainotie Ričards Jablonskis un Artūrs Kļaviņš.

Savā apakšgrupa Baltijas līgā pēc aizvadītajām trīs spēlēm ar diviem punktiem ieņemam piekto vietu. Kehra ar četriem punktiem ieņem trešo vietu, bet Vīlande ar diviem ceturto. Abu igauņu komandu savstarpējā spēlē novembrī uzvaru ar 26:23 svinēja Kehra.

https://www.baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.