Vladimirs Maslaks (Foto: Sandra Škutāne)

Pusfināla sēriju sākam ar uzvaru

SynotTip Latvijas handbola Virslīgas pusfināla sēriju mūsu “Celtnieks” vīri sāka ar uzvaru, spraigā cīņā savā laukumā praktiski pilnu tribīņu priekšā “Jūrmalas Sports” vienību pieveicot ar 22:15 (11:7). Sērijā līdz divām uzvarām mūsējie izvirzījušies vadībā ar 1-0.

FOTOGALERIJA

Jau spēles pirmās minūtes parādīja, ka abas komandas, cīnoties aizsardzībā, neļaus gūt vieglus vārtus. Līdzīgā, bet mazrezultatīvā cīņā aizritēja praktiski viss pirmais puslaiks un tikai tā izskaņā, kad jūrmalnieki nopelnīja vairākus noraidījumus pēc kārtas, mūsējiem izdevās atrauties. Pēdējās puslaika četrās minūtēs pa reizei izceļoties Rihardam Lejam, Robertam Freibergam, Edgaram Vadzītim un Laurim Eglītim, “Celtnieks” guva četrus bezatbildes vārtus un puslaiku noslēdza ar 11:7.

Uzreiz pēc pārtraukuma Artūrs Lazdiņš un Vladimirs Maslaks panāca mūsējiem jau +6, bet jūrmalnieki nepadevās. Ar Mareka Černousova un Raita Ences (vēlāk arī Kaspara Nagļa) pūliņiem “Jūrmalas Sports” divreiz pietuvojās četru vārtu attālumā – 13:9 un 18:14. Tomēr mūsu dzelžainā aizsardzība un realizētās iespējas uzbrukumā neļāva viesiem cerētu uz ko vairāk. Jūrmalniekiem par trešo noraidījumu diskvalifikāciju saņēm Mareks Černousovs, bet uzreiz sarkano “plāksteri” ieraudzīja Edgars Grīnbergs. Turklāt mača pēdējās četrās minūtēs divreiz precīzs bija Rihards Leja, pa reizei Vladimirs Maslaks un Ričards Jablonskis, nodrošinot panākumu pirmajā sērijas mačā ar 22:15.

Pa četriem vārtiem mūsējiem guva Roberts Freibergs un Rihards Leja, bet trīs reizes izcēlās Edgars Vadzītis, Vladimirs Maslaks un Artūrs Lazdiņš. Viesiem pa trīs vārtiem guva Mareks Černousovs, Raitis Ence un Jānis Kupčs.

Sērijas otro cīņu aizvadīsim 16. aprīlī Spuņciemā plkst. 13:00, to tiešraidē demonstrēs arī Best4Sport TV.

SynotTip Virslīga
8.aprīlis.
Celtnieks Rīga – Jūrmalas Sports 22:15 (11:7)
Celtnieks Rīga: Freibergs 4, Leja 4, Vadzītis 3, Maslaks 3, Lazdiņš 3, Eglītis 2, Jablonskis 2, Kļaviņš 1.
Jūrmalas Sports: Černousovs 3, Ence 3, Kupčs 3/3, Latkovskis 2, Narme 2, Naglis 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.