Roberts Freibergs (Foto: Sandra Škutāne)

Jāpārtrauc zaudējumu sērija

Pirms Baltijas līgas spēlēm šovakar savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 20:15 SynotTip Virslīgas ietvaros uzņemsim Andra Molotanova trenētos “HK Ogre/Miandum” handbolistus.

Diemžēl pēdējās divās spēlēs mūsu handbolisti piedzīvoja zaudējumus pret čempioniem Dobeles “Tenax” (21:32) un “Jūrmalas Sports” (18:19). Mačā ar ogrēniešiem “Celtnieks” vīriem jāatgūst vārtu gūšanas garša. Pirms mačiem ar Dobeli un Jūrmalu vidēji vienā spēlē guvām 27 vārtus (tagad vairs 25,6), taču abās spēlēs kopā izcēlāmies vien 39 reizes. Starp visām Virslīgas komandām šajā rādītājā ieņemam vairs tikai ceturto vietu.

Pateicoties rezultatīvajiem Artim Kurmēnam, Artim Laganovskis un Arvim Laganovskis ar vidēji 27 gūtajiem vārtiem mačā “HK Ogre/Miandum” ir otra rezultatīvākā komanda līgā. Aizsardzībā aina ir pretēja – mūsējie ar vidēji ielaistajiem 24,2 vārtie ieņem otro vietu, bet ogrēniešie ar 25,1 vārtiem – ceturto.

Arī turnīra tabulā situācija atšķiras. Ar 15 punktiem 12 spēlēs “Celtnieks” ieņem otro vietu, kamēr “HK Ogre/Miandum” ar desmit punktiem 11 mačos ierindojas piektajā pozīcijā.

Dažādos turnīros ar Ogres vienību esam tikušies trīs reizes, pa reizie cīnoties neizšķirti, zaudējot un uzvarot. Pēdējā cīņā SynotTip Virslīgas mačā Ogrē uzvarējām ar 27:25. Mūsējiem šajā mačā vēl nespēlēja Artūrs Lazdiņš, bet ogrēniešiem iztrūka Mārtiņš Dāvidnieks.

Jāatzīmē, ka pēdējā mačā Ogres vienība, spēlējot bez sava līdera Arvja Laganovska, demonstrēja labu cīņassparu, tikai mača galotnē atzīsto čempionu Dobeles “Tenax” pārākumu – 21:24. Mūsējiem viegli neklāsies un būs jādemonstrē krietni saturīgāks sniegums nekā pēdējās nedēļās.

Jau brīvdienās “Celtnieks” dosies uz Igauniju, kur Baltijas līgas ietvaros cīnīsies ar “HC Kehra/Horizon Pulp&Paper” un “Viljandi HC”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.