Guntars Lejnieks (Foto: Sandra Škutāne)

Otrreiz uzvaram Vaiņodi

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā sestdien “Celtnieks” handbolisti otro reizi dažu dienu laikā pieveica “HK Vaiņode” vienību. Izbraukumā mūsējie svinēja pārliecinošu uzvaru ar 33:18 (16:13).

Diemžēl savainojumu dēļ mūsējiem šajā mačā nevarēja palīdzēt Rihards Leja, Vladimirs Maslaks un Roberts Freibergs, taču jau otrajā spēlē pēc kārtas piedalījās Artūrs Lazdiņš. Maslaks devās uz Vaiņodi, taču laukumā tā arī neizgāja.

Mača pirmajās 15 minūtes abas komandas demonstrēja līdzīgu sniegumu, kas arī atspoguļojās uz tablo (9:9). Turpinājumā veiksmīgi izmantojām vairākumu un pēc precīzajiem Alekseja Sasuļina un Žaņa Malahova metieniem pirmo reiiz spēlē iegūvām +3 (12:9). Iegūto pārsvaru izdevās saglabāt līdz pat puslaika beigām (16:13).

Otro puslaiku iesākām ar četriem bezatbildes vārtiem, kad precīzi bija Sasuļins, Lazdiņš un divreiz Lejnieks, panākot sešu minūšu laikā jau +7 (20:13). Pēdējās 15 minūtēs mājinieki laukumā sūtīja otrā sastāva spēlētājus, kas mūsējiem ļāva tikai palielināt rezultāta starpību un izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 33:18.

Deviņus vārtus mūsējiem guva Alekses Sasuļins, bet astoņas reizes izcēlās līnijas spēlētājs Guntars Lejnieks. Mājiniekiem deviņi vārti Oskara Pāvila kontā, seši – Normundam Pāvilam. Divas uzvaras pār “HK Vaiņode” turnīra tabulā ļauj mūsējiem saglabāt trešo vietu.

Nākamo maču aizvadīsim Ludzā, kad SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā izbraukumā 31.oktobrī plkst. 15:00 spēlēsim ar “SK Latgols”.

SynotTip Virslīga.
25.oktobris.
Vaiņode – Celtnieks Rīga 18:33 (13:16)
Vaiņode: O. Pāvils 9/1, N. Pāvils 6, A. Pāvils 2, M. Mickus 1.
Celtnieks: Sasuļins 9/3, Lejnieks 8, Lazdiņš 4, Malahovs 4, Eglītis 3, Balceris 2, Čikuts 1, Kļaviņš 1, Jablonskis 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.