Roberts Freibergs un Agris Kušners (Foto: Sandra Škutāne)

Jāturpina sērija Ludzā

Sestdien Ludzā “Celtnieks” handbolisti turpinās izbraukuma spēļu sēriju SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā, plkst. 15:00 tiekoties ar neprognozējamo “SK Latgols” vienību.

“SK Latgols” handbolisti bez Austra Tuminska (pārgājis uz ASK/LSPA) sastāvā ar diviem punktiem septiņās spēlēs turnīra tabulā ieņem vien septīto vietu. Pēc piecām izbraukuma spēlēm pēdējos divus mačus Ludzas vīri aizvadījuši savā laukumā. Vispirms “SK Latgols” tikai spēles galotnē piekāpās ASK/LSPA (26:28), bet pēc tam pārspēja “HK Ogre/Miandum” (28:27).

Atšķirībā no citām spēlēm, šajos abos mačos Latgales vienībai palīdzēja pieredzes bagātie Edgars Rancāns, Agris Kušners un Kaspars Lisovskis, uzlabojot spēli abos laukuma galos. Pretinieku sastāvu gaidāmajai spēlei šobrīd ir grūti prognozēt, taču jāatzīst, ka savā laukumā Ludzas komanda vienmēr demonstrē saturīgu sniegumu.

Septiņos mačos gūstot 38 vārtus, “SK Latgols” rezultatīvākais spēlētājs ir tikai 18 gadus vecais Normunds Seņkāns. Pērn kopumā ludzānietis 10 mačos guva vien 21 vārtus.

Mūsu “Celtnieks” handbolisti pēc divām neveiksmēm sezonas sākumā to turpināja ar piecām uzvarām, kas ļauj turnīra tabulā šobrīd ieņemt trešo vietu. Ar 30 vārtiem rezultatīvākais mūsu komandā ir baltkrievu leģionārs Aleksejs Sasuļins, savukārt 28 reizes izcēlies Lauris Eglītis.

Izbraukuma spēlē Ludzā ierindā būs visi mūsu labākie spēki, atskaitot vēl savainoto Rihardu Leju. Ar Artūra Lazdiņa atgriešanos sastāvā demonstrējam kvalitatīvāku sniegumu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Tāpēc arī sestdien darīsim visu, lai SynotTip Virslīgā turpinātu uzvaru sēriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.