Celtnieks pludmalē finišē trešie

Mūsu “Celtnieks” handbolisti sestdien Ventspilī piedalījās izšķirošajā Latvijas atklātā pludmales handbola čempionāta posmā, kopvērtējumā izcīnot trešo vietu. Par čempioniem vīriem kļuva “Blue Jackets”, bet sievietēm – LSPA.

Ventspils pretēji laikapstākļu prognozēm pārsteidza ar lietu. Mūsējie negaidīti, līstot lietum, jau pirmajā spēlē ar 1-2 pamanījās zaudēt Baltkrievijas komandai “Vityaz”, kam tā bija pirmā (!) uzvara šīs sezonas čempionātā. Apakšgrupas spēlē mūsējie pēcspēles metienos zaudēja arī favorītiem “Blue Jackets” un “Trigers Black Hawks”, bet uzvarēja Skrīverus un Tērveti.

Pēc tam trillera cienīgā cīņā “Celtnieks” handbolistiem cīņā par trešo vietu tomēr izdevās revanšēties, pēcspēles metienos izraujot uzvaru. Tā mūsējiem nodrošināja ne tikai trešo vietu posmā, bet arī kopvērtējumā.

Sieviešu konkurencē bija trīs titula pretendentes – “Salaspils”, LSPA un “Dobeles REIR”. Vispārliecinošāko sniegumu demonstrēja mūsu LSPA dāmas, kas pirmajās četrās spēlēs izcīnīja četras uzvaras un jau pirms pēdējā mača bija nodrošinājušas uzvaru gan posmā, gan kopvērtējumā. Pēdējā spēlē pret Salaspili, kas aizvadīja neveiksmīgu posmu, zaudējot pirmos četrus mačus, LSPA atļāvās zaudēt, taču uzvaras prieku tas nemazināja.

Šajā posmā mūsējiem nevarēja palīdzēts Lauris Eglītis, Žanis Malahovs un Raitis Puriņš, taču sastāvā bija Ukrainas handbolists Vladimirs Maslaks.

Ventspils Ostu turnīrs 2015
Vīrieši
1. Blue Jackets (Helmuts Tihanovs, Lauris Rūtiņš)
2. Trigers Black Hawks (Arnis Butans)
3. Celtnieks (Artūrs Buračevskis, Rihards Leja, Aivars Čikuts, Vladimirs Maslaks, Ričards Jablonskis, Roberts Freibergs, Guntars Lejnieks, Normunds Blome)
4. Vityaz (Baltkrievija)
5. Tērvete
6. Skrīveri

Sievietes
1. LSPA
2. Dobeles REIR
3. Jēkabpils
4. Tērvete
5. Salaspils

Latvijas čempionāta kopvērtējums
Vīrieši
1. Blue Jackets
2. Trigers Black Hawks
3. Celtnieks (Artūrs Buračevskis, Rihards Leja, Aivars Čikuts, Vladimirs Maslaks, Ričards Jablonskis, Roberts Freibergs, Guntars Lejnieks, Normunds Blome, Žanis Malahovs, Lauris Eglītis, Raimonds Trifanovs, Guntis Ciematnieks)
4. Tērvete
5. Vityaz
6. RVR/ENERGY
7. Skrīveri

Sievietes
1. LSPA
2. Dobeles REIR
3. Salaspils
4. Jēkabpils
5. SK Latgols
6. Tērvete
7. Taiesti Savi
8. BITĪT MATOS

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.