Lauris Rūtiņš (Foto: Sandra Škutāne)

Vīri debitēs Zvaigžņu spēlē

Seši “Celtnieks/LSPA” handbolisti 14. martā Ludzā debitēs Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē, kurā arī šoreiz sacentīsies Austrumu un Rietumu komandas.

Abu komandu sākumsastāvi tika noteikti interneta balsojumā. Austrumus pārstāvēs – mūsu Celtnieks/LSPA, HK Ogre/Miandum un SK Latgols, bet Rietumus – HK Vaiņode, Dobeles Tenax, Jūrmalas Sports un ASK/LU.

Trīs mūsējie – Raitis Puriņš (2225 balsis), Lauris Rūtiņš (2804 balsis) un Guntars Lejnieks (2780 balsis) tika iebalsoti Austrumu komandas sākumsastāvā, savukārt trīs pārējos – Ričards Jablonskis, Vladimirs Maslaks un Roberts Freibergs – izvēlējās komandas treneri Andrejs Narnickis un Andris Molotanovs.

Visiem “Celtnieks/LSPA” handbolistiem tā būs debija Zvaigžņu spēlē.

Pa diviem mūsu spēlētājiem mača starplaikos sacentīsies arī individuālajos konkursos. “Synottip sporta bāra” spēcīgākā metiena konkursā savu varējumu mēģinās parādīt Aivars Čikuts un Roberts Freibergs, bet “Vitabiotics” ātruma joslu pārvarēt – Aivars Čikuts un Vladimirs Maslaks.

Zvaigžņu spēli norisināsies 3×15 minūtes. Pirms Zvaigžņu spēles sākuma no plkst. 10:00 notiks mini handbola turnīrs, Latvijas Virslīgas čempionāta spēle starp “SK Latgols” un Salaspils SS sieviešu komandām un svinīgā handbola karoga pacelšana. Mača sākums plkst. 14:30. Ieeja par brīvu!

Spēli tiešraidē demonstrēs portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

Piedāvājam video mini intervijas/karuseļus ar Raiti Puriņu, Guntaru Lejnieku un Lauri Rūtiņu:

Foto: Sandra Škutāne

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.