Raitis Puriņš (Foto: Sandra Škutāne)

Baltijas Izaicinājuma kausā finišējam piektie

Diemžēl pirmajā Baltijas Izaicinājuma kausa sezonā “Celtnieks/LSPA” handbolistiem neizdevās iekļūt FINAL4, noslēdzot dalību šajā turnīrā piektajā vietā.

Ceturto vietu regulārajā turnīrā nodrošināja Kauņas “Granitas” (Lietuva), kas pēdējā mačā svētdien ar 30:22 pieveica “Viljandi HC” (Igaunija). Mūsu handbolistiem liktenīgas bija izlaistās uzvaras pret “Viljandi HC” (25:25) un Dobeles “Tenax” (31:31), kamēr Kauņas klubs pret abām šīm komandām izcīnīja pa vienai uzvarai.

Līdz ar to FINAL4 sacensībās 28. un 29. martā par Baltijas Izaicinājuma kausa čempiontitulu cīnīsies Klaipēdas “Dragunas” (Lietuva), Dobeles “Tenax” (Latvija), “Viljandi HC” (Igaunija) un Kauņas “Granitas” (Lietuva).

Mūsu Artūrs Lazdiņš ar 105 gūtajiem vārtiem deviņās spēlēs šobrīd ir turnīra rezultatīvākais spēlētājs. Tuvāko sekotāju Andreju Jurņoku (HC Vitjaz) rīdzinieks apsteidz par 25 vārtiem.

Līdz ar to “Celtnieks/LSPA” varēs koncentrēties Latvijas Virslīgas čempionāta izslēgšanas spēlēm. Ceturtdaļfinālā mūsējie sērijā līdz divām uzvarām tiksies ar ASK/LU. Pirmo maču aizvadīsim pretinieku laukumā visticamāk 21. vai 22. martā.

Pirms tam seši mūsu handbolisti – Raitis Puriņš, Lauris Rūtiņš, Guntars Lejnieks, Roberts Freibergs, Vladimirs Maslaks un Ričards Jablonskis – 14. martā Ludzā piedalīsies Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē.

Foto: Sandra Škutāne

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.