CeltnieksLSPA Zvaigžņu spēlē Ludzā

Austrumi piedzīvo zaudējumu Zvaigžņu spēlē

Otrajā Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē sestdien Ludzā Austrumu komanda, kuru pārstāvēja seši “Celtnieks/LSPA” handbolisti, atzina Rietumu vienības pārākumu ar 51:47.

Austrumu komandā “Celtnieks/LSPA” krāsas pārstāvēja Raitis Puriņš, Lauris Rūtiņš, Guntars Lejnieks, Ričards Jablonskis, Roberts Freibergs un Vladimirs Maslaks. Ar treneriem Andri Molotanvu un Andreju Narnicki bija izdevies sapulcināt lieliskus spēlētājus, kas bija gatavi priecēt sanākušos skatītājus.

Kā jau ierasts Zvaigžņu spēlēs, komandas mazāk domāja par aizsardzību, bet vairāk izpaudās uzbrukumā, parādot pilnu savu iespēju arsenālu. Netrūka skaistu izspēļu ar uzbrukuma noslēgumu bumbu raidot vārtos no gaisa vai citādi eleganti izceļoties, tādējādi sajūsminot pilno Ludzas sporta halli.

Pirmās 15 minūtes savā labā noslēdza rietumnieki, bet pirms pēdējā perioda vadību jau bija pārņēmuši Austrumi. Vienubrīd viņiem izdevās iekrāt arī astoņu vārtu pārsvaru, tomēr Rietumiem izdevās atspēlēties un parūpēties par aizraujošu galotni. Piecas minūtes līdz spēles beigām rezultāts tika līdzsvarots un daudz netrūka, lai mačs noslēgtos ar draudzīgu neizšķirtu, tomēr spēles izskaņā mājinieki kļūdījās, bet rietumi nodrošināja uzvaru – 51:47.

Mača izskaņā komandas vienojās arī kopīgā selfijā ar daiļā dzimuma tiesnešu pāri Kristīni Kirejevu un Viktoriju Alpaidzi.

Par Zvaigžņu spēles MVP tika atzīts Rietumu handbolists Andis Ērmanis, kurš guva desmit vārtus.

No “Celtnieks/LSPA” vīriem sešus punktus guva Ričards Jablonskis, piecus – Roberts Freibergs, četrus – Lauris Rūtiņš, pa diviem – Guntars Lejnieks un Raitis Puriņš. Savukārt Vladimirs Maslaks izcēlās ar saņemto brīdinājumu. Kopumā mūsējie spēlētāji pavadīja lielisku dienu Ludzā, saņemot vajadzīgo pozitīvo emociju devu pirms izslēgšanas spēlēm.

Diemžēl individuālajos konkursos mūsējiem – Aivaram Čikutam, Robertam Freibergam un Valdimiram Maslakam – neizdevās pārvarēt pirmo kārtu. “Synottip” sporta bāra spēcīgākā metiena konkursā uzvaras laurus plūca Rietumu spēlētājs Ainārs Pāvils, bumbu raidot vārtos ar 120 km/h lielu ātrumu, savukārt “Vitabiotics” šķēršļu joslā finālā visātrākais bija Artis Laganovskis no Austrumiem.

“Handbola karuseļa” prognožu konkursā, kas norisinājās pirms Zvaigžņu spēles mini sarunu ciklā, un kurā pamatsastāvā iebalsotajiem dalībniekiem bija jāuzmin, cik vārtu kopā gūs abas komandas, visprecīzāk atbildēja mūsu “Celtnieks/LSPA” vārtsargs Raitis Puriņš. Viņš prognozēja 99 vārtus, bet komandas kopā sameta par vieniem mazāk – 98.

“Celtnieks/LSPA” handbolisti jau 22.martā izbraukumā uzsāks cīņu Latvijas Virslīgas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām mūsējie tiksies ar ASK/LU, kas regulāro turnīru noslēdza septītajā pozīcijā.

Zvaigžņu spēle 2015.
14.marts
Austrumi – Rietumi 47:51

Austrumi: Kurmēns 12, Arv. Laganovskis 6, Jablonskis 6, Freibergs 5, Arv. Laganovskis 4, Rūtiņš 4, Tuminskis 3, Lejnieks 2, Puriņš 2, Lisovskis 2, Borisenko 1, Maslaks, Krušanovs, Bauze.
Rietumi: Ērmanis 10, Blūms 10, Ivanovs 9, Kivlenieks 8, Bilkštis 4, Juzups 3, Lācis 2, Pāvils 2, Arājs 2, Grīnbergs 1, Turkupols, Straume, Krivmanis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.