Vladimirs Maslaks (Foto: rekurzeme.lv)

Pēc revanša Vaiņodē

“Celtnieks/LSPA” handbolisti svētdien dosies uz Vaiņodi, kur pret mājiniekiem plkst. 13:00 aizvadīs Latvijas Virslīgas čempionāta trešā apļa spēli. Mūsējie centīsies revanšēties par zaudējumu pirmajā aplī.

Tā būs trešā savstarpējā spēle ar “HK Vaiņode”. Pirmajā aplī izbraukumā septembra beigās “Celtnieks/LSPA” piedzīvoja zaudējumu ar 22:27, bet pēc tam Rīgā novembrī izcīnīja uzvaru ar 36:29.

Vaiņodes handbolisti savā laukumā demonstrē krietni labāku sniegumu, atņemot punktus šosezon arī “HK Ogre/Miandum” un “SK Latgols”. Arī šoreiz mūsējiem neklāsies viegli – nespēlēs vārtsargi Raitis Puriņš un Helmuts Tihanovs, kā arī saspēles vadītājs Lauris Rūtiņš un zviedrs Matiass Johansons.

Pēc slimības atkal ierindā būs Vladimirs Maslaks un Ričards Jablonskis, kā arī pirms šīs spēles sastāvu papildinājām ar “Celtnieks/Vangaži” vārtsargu 16 gadus veco Ričardu Kapcovu.

“HK Vaiņode” aizvadītajā nedēļā piedzīvoja divus zaudējumus pret Dobeles “Tenax” un “HK Ogre/Miandum”. Turnīra tabulā mūsu pretinieki ar 12 punktiem ieņem piekto vietu. Vidējo spēlē ielaižot 32,57 vārtus, Vaiņodei ir otra sliktākā aizsardzība turnīrā, taču ar vidēji 27,42 iemestajiem komandai ir trešais labākais uzbrukums. Vairāk, kā pussimts vārtus “HK Vaiņode” labā šogad guvuši jau četri spēlētāji – Andis Grundmanis (68), Ainārs Pāvils (65), Valts Lapiņš (52) un Oskars Pāvils (51).

Attiecīgi “Celtnieks/LSPA” ir ceturtais labākais uzbrukums (27,4) un trešā labākā aizsardzība (23,8). Turnīra tabulā mūsējie ieņem otro vietu. Līdz regulārā turnīra noslēgumam jāaizvada vairs tikai sešas spēles.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.