Raitis Puriņš (Foto: Sandra Škutāne)

BHL uzvaram Kauņas Granitas (+video)

Baltijas handbola līgas Izaicinājuma kausā “Celtnieks/LSPA” handbolisti svētdien izcīnīja otro uzvaru, savā laukumā ar 29:22 (14:11) pieveicot Kauņas “Granitas” no Lietuvas.

Mūsējiem izdevās lielisks spēles sākums. Labi vārtos spēlēja Raitis Puriņš, bet uzbrukumā guvām sešus beaztbildes vārtus – 6:0. Puslaika otrajā pusē nopelnījām divus noraidījumus, ļaujot viesiem spēli līdzsvarot (10:10). Pēdējās puslaika sešās minūtēs labi uzbrukumā nospēlēja Maslaks, Rūtiņš un Lazdiņš, ļaujot atpūtā doties ar +3 (14:11).

Pēc pārtraukuma uzbrukumā turpināja spīdēt Artūrs Lazdiņš, puslaika vidū palielinot rezultāta starpību līdz sešiem vārtiem (22:16). Lietuviešiem izdevās pietuvoties līdz -4 (18:22), taču atlikušo spēles daļu nospēlējām stabili un izcīnījām uzvaru ar 29:22.

Ar 13 vārtiem rezultatīvākais mūsu komandā bija Artūrs Lazdiņš. Piecus pievienoja Lauris Rūtiņš, bet pa trīs – Ričards Jablonskis, Lauris Eglītis un Guntars Lejnieks.

Turnīra tabulā ar pieciem punktiem joprojām ieņemam piekto viet. Tikpat punktu ir Igaunijas “Viljandi HC”, bet par vienu vairāk Kauņas “Granitas”. Nākamās BHL spēles aizvadīsim februāra pirmajās brīvdienās, kad tiksimies ar “HC Vitjaz” (Baltkrievija) un “Viljandi HC” (Igaunija). FINAL4 iekļūs tikai labākās četras vienības.

“Celtnieks/LSPA” līderis Artūrs Lazdiņš ar 72 gūtajiem vārtiem sešās spēlēs ir pārliecinoši rezultatīvākais turnīra spēlētājs.

Jau šovakar 19. janvārī pkst. 20:30 savā laukumā O.Kalapaka RTDP sporta zālē Latvijas Virslīgas čempionāta mačā plkst. 20:30 uzņemsim “LAT-98” vienību.

BHL Izaicinājuma kauss.
18. janvāris.
Celtnieks/LSPA – Kauņas Granitas 29:22 (14:11)
Celtnieks/LSPA:  Lazdiņš 13, Rūtiņš 5/1, Lejnieks, Eglītis un Jablonskis 3, Maslaks un Blome 1.

Labākie spēles momenti, VIDEO:

http://baltichandball.net/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.