Guntis Ciematnieks (Foto: Sandra Škutāne)

Handbols debitēs O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā

Nedēļas nogalē, “Celtnieks/LSPA” tiekoties ar “SK Latgols” un “Jūrmalas Sports”, pirmo reizi O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskola sporta zālē tiks aizvadīta pirmā oficiālā handbola spēle.

“Celtnieks/LSPA” handbolisti sestdien plkst. 19:30 tiksies ar “SK Latgols” vienību, bet dienu vēlāk turpat plkst. 15:30 uzņemsim “Jūrmalas Sports”. Divas svarīgas spēles pret ļoti principiāliem pretiniekiem, kurus izvdevās pieveikt čempionāta pirmā apļa mačos.

Vēl spilgtā atmiņā sporta veida līdzjutējiem ir mūsu saspringtā spēle ar “SK Latgols”, kad izbraukumā Ludzā nosargājām uzvaru ar 33:32. Ar jūrmalniekiem pirmo reizi tikāmies septembra beigās, kad ne savā spēcīgākajā sastāvā Spuņņciemā izcīnījām uzvaru ar 23:19. Gan mēs, gan arī mūsu pretinieki šajās spēlēs lūkos izcīnīt divus punktus, lai turpinātu kāpt augšup pa turnīra tabula kāpnēm.

Līdere ar 14 punktiem Latvijas Virslīgas čempionātā ir Dobeles “Tenax”. Pēc tam ar astoņiem punktiem seko četras komandas “Jūrmalas Sports”, “HK Ogre/Miandum”, “Celtnieks/LSPA” un “HK Vaiņode”. Vēl par diviem punktiem atpaliek, ieņemot sesto pozīciju, ir “SK Latgols”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.