Roberts Freibergs (Foto: Sandra Škutāne)

Pārliecinoši sakaujam ASK/LU (+video)

Latvijas Virslīgas čempionātā piektdien Inčukalnā “Celtnieks/LSPA” handbolisti izcīnīja otro uzvaru, ar 30:18 (12:7) vieglā cīņā pieveicot ASK/LU vienību.

Pirmās desmit minūtes tika aizvadītas līdzvērtīgā cīņā. Sekmīgi ASK/LU komandas sastāvā spēlē Ēriks Drobots, tāpēc 11. minūtē mūsējiem tikai 5:4. Ātri vien palīgā “Celtnieks/LSPA” uzbrukumā devās Artūrs Lazdiņš, ar kuru priekšgalā palielinājām rezultāta starpību un atpūtā devāmies ar 12:7.

Pēc pārtraukuma turpinājām iesākto. Mūsu handbolisti realizēja savas vārtu gūšanas iespējas, pieļāva maz kļūdas, ļaujot rezultāta starpībai pakāpeniski palielināties. Labi pratām izmantot līnijas spēlētāju Robertu Freibergu, kā arī iespējas ātrajos uzbrukumos. Maču noslēdzām ar septiņiem bezatbildes vārtiem, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 30:18.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar sešiem gūtajiem vārtiem bija Roberts Freibergs, bet piecas reizes izcēlās Ričards Jablonskis un Artūrs Lazdiņš. Visu rindās astoņus precīzus metienus izdarīja Ēriks Drobots.

Nākamo spēli aizvadīsim 11. oktobrī plkst. 17:00, kad izbraukumā Latvijas Virslīgas čempionātā tiksimies ar čempioniem Dobeles “Tenax”.

Latvijas Virslīgas čempionāts
3. oktobris
Celtnieks/LSPA – ASK/LU 30:18 (12:7)
Celtnieks/LSPA: Freibergs 6, Lazdiņš 5, Jablonskis 5, Blome 4/3, Čikuts 3, Ignatjevs 3, Maslaks 2, Eglītis 1, Arājs 1.
ASK/LU:  Drobots 8, Mežulis 2, Liepiņš 2/1, Grēberis 2, Strazds 1, Lubgāns 1, Ranka 1, Kivlenieks 1.

VIDEO, labākie spēles momenti:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.