Artūrs Lazdiņš kopā ar Aivaru Čikutu aizsardzībā (Foto: Sandra Škutāne)

Ar Lazdiņu sastāvā Inčukalnā uzņemsim ASK/LU

“Celtnieks/LSPA” handbolisti 3. oktobrī plkst. 20:30 Inčukalna sporta kompleksā aizvadīs trešo Latvijas Virslīgas čempionāta spēli, savā laukumā tiekoties ar ASK/LU. Pēc savainojuma sadziedēšanas laukumā atgriezīsies mūsu līderis Artūrs Lazdiņš.

Inčukalnā, popularizējot novadā handbolu, aizvadīsim tikai trīs Latvijas Virslīgas čempionāta spēles. Novembrī un martā “Celtnieks/LSPA” šeit tiksies arī ar “LAT-98”.

Aizvadītajā nedēļas nogalē mūsu “Celtnieks/LSPA” nedaudz negaidīti ar 22:27 piekāpās “HK Vaiņode”, savukārt ASK/LU handbolisti savā laukumā ar 27:24 šokēja “SK Latgols”. Līdz ar to gan mums, gan nākamajiem pretiniekiem divās spēlēs ir pa diviem punktiem.

Starpsezonā ASK/LU vienību atstāja Kaspars Naglis (uz Jūrmalas Sports), taču komandai pievienojās vairāki RTU spēlētāji. Viņu vidū arī rezultatīvākais spēlētājs Māris Grēberis (111 vārti 19 mačos), kā arī vārtsargs Kaspars Piševs.

Diemžēl savainojumu dēļ pirmās divas Latvijas Virslīgas čempionāta spēles bija spiests izlaist arī Artūrs Lazdiņš. Vēl no savainojumiem turpina atlabt Guntis Ciematnieks, Lauris Rūtinš un Rihards Leja, kuri tuvākajā laikā var pastiprināt mūsu spēli. Nelieli savainojumi ir arī vārtsargiem Artūram Buračevskim un Helmutam Tihanovam.

Spēlē ar Vaiņodi mūsu komandu otrajā puslaikā pievīla vājais uzbrukums. Turpinām strādāt arī pie aizsardzības uzlabošanas, lai varētu cīņu turnīrā turpināt ar uzvaru.

Spēlei teksta tiešraidē varēs sekot www.handball.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.