Inčukalna sporta kompleksā notiek mini handbola seminārs

Celtnieks/LSPA jaunas mājas – Inčukalns

2014./2015. gada sezonā “Celtnieks/LSPA” vīriešu komanda uzsākusi sadarbību ar Inčukalna novadu, kura sporta kompleksā aizvadīs visas savas mājas spēles Rīgas atklātajā čempionātā, Latvijas Virslīgas čempionātā un Baltijas līgas Izaicinājuma kausā.

Pateicoties Inčukalna novada deputātu vienbalsīgam lēmumam 20. augusta sēdē par “Celtnieks/LSPA” komandas atbalstīšanu, sadarbība ar novadu panākta uz vairākiem gadiem. Līdz ar to handbols vēl vairāk kļūst par neatņemamu Inčukalna sporta dzīves sastāvdaļu.

Sākot ar septembri “Celtnieks/LSPA” handbolisti Inčukalna sporta kompleksā uzsāks treniņprocesu. Pirmo spēli jaunajā sporta zālē mūsu handbolisti aizvadīs 12. septembrī, kad Rīgas atklātā čempionāta ietvaros plkst. 20:30 tiksies ar “LAT-98” vienību.

Sadarbības uzsākšana Inčukalnā ir nākamais solis handbola piramīdas izveidošanā. Atkal komandai ir sava mājas zāle, kurā uz lielā laukuma tiks aizvadīti gan treniņi, gan spēles. Ar handbolu un mini handbolu Inčukalnā un Vangažos jau šobrīd nodarbojas vairāk nekā 80 jaunieši vecumā līdz 18 gadiem.

2014. gada sezonā Rīgas atklātajā čempionātā startēs sešas komandas. “Celtnieks/LSPA” komanda ir ielozēta B grupā kopā ar “LAT-98” un “HK Ogre” handbolistiem. Pirmo maču ar ogrēniešiem aizvadīsim izbraukumā 7. septembrī plkst. 18:00. A grupā cīnīsies Dobeles “Tenax”, “Jūrmalas Sports” un “Stopiņu NHK”. Abu grupu spēcīgākās komandas 14. septembrī tiksies finālā, bet otro vietu ieguvējas aizvadīs maču par bronzu.

Inčukalna sporta komplekss

Inčukalna sporta kompleksā notiek mini handbola seminārs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.