Helmuts Tihanovs (Foto: Ritvars Raits)

Sākam ar zaudējumu

Pirmajā Latvijas Virslīgas čempionāta sērijas spēlē par trešo vietu “Celtnieks/LSPA” piedzīvoja zaudējumu, ar 27:33 (15:12) savā laukumā Rīgā piekāpjoties “SK Latgols” handbolistiem. Nākamās divas spēles šonedēļ aizvadīsim Ludzā.

Pirmās 30 minūtes veiksmīgāk aizvadīja mūsu handbolisti, tomēr otrajā puslaikā pieļāvām vairāk kļūdas, kas arī mainīja cīņas gaitu. Vēl 43. minūtē bijām vadībā ar 21:20, tomēr “Celtnieks/LSPA” radās problēmas ar pretinieku vārtu iekarošanu, kā rezultātā nācās piedzīvot zaudējumu ar 27:33.

Mūsējiem deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, bet piecas reizes izcēlās Einārs Kiršteins. “SK Latgols” sastāvā septiņas reizes atzīmējās Vitālijs Borisenko un Edgars Rancāns, sešas – Austris Tuminskis.

Bronzas medaļas iegūs komanda, kas pirmā sasniegs trīs uzvaru robežu. Sērija turpināsies Ludzā – 10. maijā spēles sākums plkst. 19:00, bet 11. maijā – plkst. 13:00. Trešo maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Tikmēr bronzas medaļas Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnīja mūsu LSPA dāmu komanda, kas sērijā ar 2-0 pārspēja Dobeles SS/REIR. Apsveicam!

Latvijas Virslīgas čempionāts.
3. maijs.
Celtnieks/LSPA – SK Latgols 27:33 (15:12)

Celtnieks/LSPA: Kurmēns 9, Kiršteins 5, Laganovskis 4, Blome un Ciematnieks 3, Lazdiņš, Freibergs un Lielais 1.
Latgols: Borisenko un Rancāns 7, Tuminskis 6/4, Lisovskis 5, Gavrilovs 3, Kušners un Strazds 2, Brics 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.