Celtnieks/LSPA (Foto: Helmuts Tihanovs)

Diemžēl finišējam ceturtajā vietā

Celtnieks/LSPA handbolisti diemžēl ceturtajā Latvijas Virslīgas čempionāta bronzas sērijas spēlē pret “SK Latgols” savā laukumā Rīgā zaudēja ar 22:26 (13:12), sērijā piedzīvojot sakāvi ar 1-3. Līdz ar to šajā sezonā valsts meistarsacīkstēs finišējām ceturtajā vietā.

Sērijas ceturtā spēle izvērtās spraiga un emocijām bagāta. Pēc nospēlētas pusminūtes rezultātu atklāja mūsu “Celtnieks/LSPA”, bet nedaudz vēlāk čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Austris Tuminskis 42 sekunžu laikā jau izvirzīja vadībā ludzāniešus – 2:1. Mūsējie gan ātri atguva vadību un lielāko daļu puslaika saglabāja 1-2 vārtu pārsvaru. Vairākkārt “Latgols” handbolistiem izdevās līdzsvarot rezultātu, tomēr puslaiku, pateicoties Eināra Kiršteina negaidītam metienam pēdējā sekundē, savā labā noslēdza mūsu “Celtnieks/LSPA” – 13:12.

Divi vārti Elvija Lazdas un Normunda Blomes izpildījumā ļāva mūsu komandai pirmoreiz mačā panākt triju vārtu pārsvaru – 15:12. Tomēr pateicoties Austra Tuminksa rezultatīvajai spēlei un četriem gūtajiem vārtiem, “Latgols” izlīdzināja rezultātu, bet pāris minūtes vēlāk Aleksandrs Gavrilovs pirmoreiz kopš spēles sākuma atkal izvirzīja vadībā ludzāniešus – 17:16. Pamazām svaru kausi sāka nosvērties par labu “Latgols”, kas nedaudz vairāk kā sešas minūtes līdz pamatlaika beigām panāca jau četru vārtu pārsvaru – 23:19. Mūsējiem tā arī neizdevās atspēlēties un tika piedzīvots zaudējum ar 22:26, bet sērijā ar 1-3.

Mūsu rindās septiņi vārti Artūram Lazdiņam, pieci – Elvijam Lazdam. Uzvarētājiem 11 vārtus guva Austris Tuminskis.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
17.maijs.
Celtnieks/LSPA – Latgols 22:26 (13:12)

Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 7/2, Lazda 5, Blome 4, Laganovskis 3, Reniņš 2, Kiršteins 1.
Latgols: Tuminskis 11/5, Gavrilovs 6/1, Brics 4, Strazds 2, Rancāns 1, Lisovskis 1, Borisenko 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.