Guntars Lejnieks un Normunds Blome aizsardzībā pret "SK Latgols" (Foto: Laura Grišāne)

Bronzai nepieciešamas divas uzvaras Rīgā

“Celtnieks/LSPA” šajā nedēļas nogalē noslēgs 2013./2014. gada handbola sezonu. Lai Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnītu bronzas medaļas, mūsējiem brīvdienās savā laukumā jāizcīna divas uzvaras pret “SK Latgols”. Skaties mačus arī Sportacentrs.com TV tiešraidē.

Sērijā līdz trīs uzvarām “Celtnieks/LSPA” atrodas zaudētāju pozīcijās ar 1-2. Lai finišētu ar bronzas godalgām kaklā, mūsējiem jāizcīna uzvara sestdienas spēlē plkst. 16:30, kā arī jāizcīna panākums svētdien plkst. 18:30. Grūts, taču ne neiespējams uzdevums.

Atgādinām, ka sēriju ar uzvaru iesāka “Latgols” handbolisti, kuri pirmajā spēlē Rīgā bija pārāki ar 33:27. Pēc tam cīņa par bronzu pārcēlās uz Ludzu, kur “Celtnieks/LSPA” mača gaitā atspēlēja astoņu vārtu deficītu un pašā spēles izskaņā tikai pirmoreiz izvirzījās vadībā, izcīnot uzvaru ar 28:27 un sērijā panākot 1-1. Arī trešā spēle tika aizvadīta Ludzā, lielākoties ritēja punkts punktā, bet mača izskaņā tomēr pārāki bija “Latgols” (33:30), atjaunot vadību arī sērijā.

Mūsējie šo sēriju var uzvarēt tikai un vienīgi ar komandas spēli. Jāpanāk saskaņa aizsardzībā, vilcējiem jābūt arī vārtsargiem. Ja tas izdosies, tad nebūs problēma tikt galā ar “SK Latgols” līderiem un mača uzvaras kausus nospiest uz savu pusi.

“Celtnieks/LSPA” sastāvā divās no trim spēlēm rezultatīvākais bijis Artis Kurmēns, gūstot deviņus vārtus pirmajā mačā un septiņus – trešajā. Otrajā sērijas spēlē Artis komandai palīdzēt nevarēja. Produktīvu sniegumu pēdējās divās sērijas spēlēs demonstrējis arī Artūrs Lazdiņš, kurš tajās izcēlies ar 17 vārtu guvumiem.

Sportacentrs.com TV

Celtnieks/LSPA - SK Latgols

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.