Einārs Kiršteins (Foto: Ritvars Raits)

Cīņa par finālu turpināsies Rīgā (+video)

“Celtnieks/LSPA” handbolisti cīņu par Latvijas Virslīgas čempionāta finālu brīvdienās turpinās Rīgā. Lai iekļūtu tajā, mūsu handbolistiem sestdien un svētdien jāizcīna divas uzvaras pret “HK Ogre” handbolistiem. Piedāvājam nelielu video sarunu ar mūsu līnijas spēlētāju Eināru Kiršteinu.

Sestdien, 26. aprīlī spēle sāksies plkst. 16:30, bet dienu vēlāk turpat plkst. 18:20 (ja nepieciešams). Finālā iekļūs komanda, kas pirmā izcīnīs divas uzvaras. Pirmais mačs pirms nedēļas Ogrē noslēdzās ar “Celtnieks/LSPA” zaudējumu – 27:29. Mūsu handbolisti ne tuvu nedemonstrēja savu labāko sniegumu. Krietni varam pielikt gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, lai abās atlikušajās pusfināla spēlēs izcīnītu uzvaras.

Jātiek galā ar ogrēniešu uzbrukuma duetu Arvi Laganovski un Arnoldu Straumi, kuri divatā pirmajā sērijas mačā guva 20 no komandas 29 vārtiem. Spēlēt varēs arī Artis Kurmēns, par kura pārkāpumu mūsu komanda sodīta ar 56,91 eiro lielu naudas sodu, šoreiz iztiekot bez spēļu diskvalifikācijām. Potītes savainojums ir arī pamata saspēles vadītājam Artūram Lazdiņam, taču nākamajos sērijas mačos viņš piedalīsies.

Mūsu handbolisti turpina aktīvi gatavoties svarīgajām spēlēm. Tiekamies brīvdienās ASK sporta zālē. Tavs atbalsts mūsējiem būs vajadzīgs!

Saruna ar Eināru Kiršteinu:

2 komentāri “Cīņa par finālu turpināsies Rīgā (+video)

  1. Lazdiņš šodien LSPA varēs palīdzēt, vai viņš ir satraumējies?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.