Artūrs Lazdiņš (Foto: HC Vitjaz)

Mača izskaņā zaudējam Brestai

Devītajā Baltijas līgas spēlē mūsu “Celtnieks/LSPA” ASK sporta zālē šodien ar 31:34 (13:14) cieta sesto zaudējumu pret Brestas “Meshkov” (Baltkrievija).

Mača sākumā “Celtnieks/LSPA” izvirzījās vadībā ar 5:2, taču viesi, gūstot septiņus vārtus pēc kārtas, puslaika vidū pārņēma vadību – 9:5. Četru vārtu pārsvars Brestas handbolistiem bija arī 22. minūtē (11:7), taču puslaika izskaņu krietni veiksmīgāk aizvadīja rīdzinieki, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam – 23:24.

Otrā puslaika sākumā Artis Laganovskis rezultātu uzreiz izlīdzināja (14:14), taču līdz pat spēles beigām nevienai no komandām neizdevās iegūt lielāku pārsvaru par 1-2 vārtiem. Astoņas minūtes pirms mača beigām pēc Toma Lielā un Eināra Kiršteina metieniem mājinieki panāca +1 (27:26). Arī piecas minūtes pirms fināla signāla rezultāts bija neizšķirts (29:29). Pie šī rezultāta mūsu komandā vārtsargs Raitis Puriņš atvairīja 7 metru soda metienu, tomēr uzbrukumā nepratām tikt pie drošām vārtu gūšanas situācijām un piedzīvojām zaudējumu ar 31:34. Netikām galā ar pretinieku pusātrajiem uzbrukumiem.

Labu maču mūsu komandā, gūstot septiņus vārtus, aizvadīja Artūrs Lazdiņš. Piecus vārtus guva Einārs Kiršteins, bet četrus – Toms Lielais, Arvis Laganovskis un Artis Kurmēns.

Jau svētdien plkst. 16:30 ASK sporta zālē “Celtnieks/LSPA” tiksies ar Minskas SKA, kas šodien ar 22:39 izbraukumā cieta sagrāvi pret Igaunijas “Polva Serviti”.

Baltijas līga.
18. janvāris.
Celtnieks/LSPA – HC Meshkov Brest 31:34 (13:14)
Celtnieks/LSPA: Lazdiņš 7, Kiršteins 5, Kurmēns, Arv.Laganovskis un Lielais 4, Art.Laganovskis un Blome 2, Lazda, Eglītis, Ciematnieks 1.

http://baltichandball.net

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.