Guntars Lejnieks aizsardzībā (Foto: HC Vitjaz)

Gadu atsāksim ar Baltijas līgu

“Celtnieks/LSPA” gada pirmās spēles aizvadīs Baltijas līgā, šajās brīvdienās ASK sporta zālē tiekoties ar Baltkrievijas klubiem Brestas “Meshkov” un Minskas SKA.

Sestdien plkst. 16:30 tiksimies ar Brestas “Meshkov”, bet svētdien tajā pašā laikā uzņemsim vienu no turnīra favorītēm Minskas SKA. Kā atzina SKA kluba menedžeris Oļegs Ļebedevs, tad izbraukumā komanda dosies vien desmit spēlētāju sastāvā. Otra Minskas komanda dosies uz Klaipēdu, kur piedalīsies četru komandu pārbaudes turnīrā.

Ar abām komandām “Celtnieks/LSPA” pirmajā aplī tikāmies izbraukumā. Brestā zaudējām ar 24:34, bet Minskā – ar 29:41. Ja gribam turpināt cīņu par iekļūšanu FINAL4, mūsu handbolistiem šajos mačos jāizcīna uzvaru.

Labu pieredzi, trenējoties kopā ar Latvijas valstsvienību klubu turnīru pārtraukuma laikā ieguva mūsu spēlētāji Artis Kurmēns, Artūrs Lazdiņš, Einārs Kiršteins, Žanis Malahovs un Raitis Puriņš. Sekmīgi Latvijas U-18 izlases sastāvā Minskā spēlēja Toms Lielais. Iegūtā pieredze tagad jāizmanto kluba sastāvā, lai izcīnītu uzvaras.

Turnīra tabulā ar sešiem punktiem “Celtnieks/LSPA” ierindojas sestajā vietā. Minskas SKA ir otrie, bet Bresta – piektā.

Vēl piektdien plkst. 19:45 LSPA sporta zālē “Celtnieks/Vangaži” handbolisti Latvijas 1. līgas čempionātā tiksies ar līderiem “RTU-S”.

http://baltichandball.net

1 komentārs “Gadu atsāksim ar Baltijas līgu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.