LSPA Foto: Sandra Škutāne

Gadu noslēgsim Minskā (+video)

Jau sestdien mūsu vīriešu komanda “Celtnieks/LSPA” izbrauks uz Minsku, kur dienu vēlāk plkst. 15:00 pārceltajā Baltijas līgas mačā tiksies ar Baltkrievijas 1996. gadā dzimušo jauniešu izlases bāzes komandu “HC Vitjaz”.

Baltkrievijas 1. līgas komanda “HC Vitjaz” aizvadītajās septiņās turnīra spēlēs ir piedzīvojusi tikpat zaudējumus, savukārt mūsu komanda ir izcīnījusi divas uzvaras. Pirmā apļa spēlē “Celtnieks/LSPA” savā laukumā izcīnīja panākumu ar 39:32.

Diemžēl šajos mačos mūsējiem savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt rezultatīvākais komandas spēlētājs Artis Kurmēns, taču tik un tā gribam gadu noslēgt ar uzvaru.

Tikmēr “Celtnieks” handbolisti Toms Lielais un Edgars Iljinihs Latvijas U-18 izlases sastāvā šajā nedēļas nogalē piedalīsies pārbaudes turnīrā. Bez Latvijas tajā piedalīsies Igaunijas un Somijas U-18 vienības, kā arī “SK Latgols” handbolisti. Kvalifikācijas turnīrā nākamajā gada janvārī mūsu izlasei par vienīgo ceļazīmi uz finālturnīru būs jāsacenšas tieši ar Baltkrieviju un Itāliju.

Normunds Blome pirms HC Vitjaz

http://baltichandball.net

2 komentāri “Gadu noslēgsim Minskā (+video)

  1. Kā saka daž` cilvēki:”Bumba i apaļa!” :)

    Cerams ka Celtnieks neļaus iegūt baltkrievu jaunatnei papildus pārliecību pirms atlases mačiem janvārī!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.