Lauris Eglītis, Artis Laganovskis (Foto: Sandra Škutāne)

Pārliecinoši uzvaram RTU

Latvijas Virslīgas čempionātā astoto uzvaru izcīnīja “Celtnieks/LSPA”, Ulbrokā ar 37:23 (20:9) pārliecinoši pieveicot RTU.

Diemžēl mūsējiem šodienas spēlē slimības dēļ nevarēja palīdzēt Roberts Freibergs, bet darba – Artis Kurmēns. Tomēr pat robi sastāvā netraucēja  jau ar pirmajām minūtēm iegūt kontroli pār spēles gaitu. Mača sākumā izvirzījāmies vadībā ar 5:1, bet puslaika vidū no 10:6 līdz tā beigām pratām iegūt jau +11 (20:9). Otrajā puslaikā spēles gaita nemainījās un, brīvi variējot ar sastāvu, svinējām pārliecinošu uzvaru ar 37:23.

Mūsējiem rezultatīvākais ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija Lauris Eglītis, bet sešas reizes izcēlās Normunds Blome. Vienus vārtus guva arī mūsu vārtsargs Raitis Puriņš. RTU sastāvā pa septiņiem vārtiem guva Pēteris Trojanovskis un Māris Grēberis.

Nākamo spēli “Celtnieks/LSPA” aizvadīs jau 4. decembrī, kad plkst. 19:00 Spuņņciemā tiksies ar “Jūrmalas Sports”. Šobrīd mūsu vienība turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, bet jūrmalnieki – trešo.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
30. novembris.
RTU – Celtnieks/LSPA 23:37 (9:20)
RTU: Trojanovskis un Grēberis 7, Vadzītis 4, Staris 2, Lubgāns, Zadovskis un Ziediņš 1.
Celtnieks/LSPA: Eglītis 7, Blome 6/1, Laganovskis un Kiršteins 5, Malahovs un Reniņš 4, Čikuts 2, Lazdiņš, Lazda, Puriņš un Lielais 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.