Blokā Guntars Lejnieks (Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon)

Revanšēties Dobeles Tenax

Jau trešdien plkst. 19:00 “Celtnieks/LSPA” aizvadīs Latvijas Virslīgas čempionāta piekto spēli, izbraukumā tiekoties ar vieniem no sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax”. Maču video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Ar dobelniekiem septembrī tikāmies Rīgas atklātā čempionāta finālā, kurā piedzīvojām sāpīgu zaudējumu ar 21:35. Galvenokārt tieši pašu pieļautās kļūdas, nepareizi pieņemtie lēmumi un sasteigtie metieni bija sagrāves galvenais iemesli, nevis pretinieku milzīgais pārspēks.

“Tenax” handbolistiem šajā mačā nevarēs palīdzēt izlases handbolists Ēriks Blūms, bet mūsējiem nespēlēs savainotie Lauris Rūtiņš, Rihards Leja un Einārs Kiršteins. Beidzot ar pilnu jaudu darbosies mūsu saspēles vadītājs Artūrs Lazdiņš.

Atšķirībā no “Celtnieks/LSPA” handbolistiem, kuru kontā jau ir četras uzvaras tikpat mačos, Dobeles vienība Latvijas Virslīgas čempionātā aizvadījuši tikai vienu cīņu – izbraukumā ar 28:23 pārspēti čempioni “SK Latgols”. Rezultatīvākais uzvarētājiem, gūstot deviņus vārtus, bija mūsu bijušais spēlētājs Andis Ērmanis.

Trešdienas mačam gatavojamies ļoti rūpīgi, lai revanšētos Dobeles “Tenax” un Latvijas Virslīgas čempionātā turpinātu uzvaru sēriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.