Guntars Lejnieks (pa labi) cīnās aizsardzībā (Foto: Zigismunds Zālmanis)

Baltijā sākam ar zaudējumu

Pirmajā Baltijas līgas spēlē Latvijas vienīgā komanda “Celtnieks/LSPA” piedzīvoja zaudējumu, ASK sporta zālē ar 23:34 (15:16) atzīstot Somijas čempionu “Riihimaen Cocks” pārākumu.

Mača pirmajā puslaikā Latvijas handbolisti demonstrēja labu komandas spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Sekmīgi vārtiem uzbruka Arvis Laganovskis, Žanis Malahovs un Emīls Reniņš, kas arī atspoguļojās uz tablo – piecas minūtes pirms puslaika beigām mājiniekiem +1 (14:13). Diemžēl izskaņu mūsu komanda nospēlēja nesekmīgi un pārtraukumā devās ar viena vārta deficītu 15:16.

Otrajā puslaika sākumā “Riihimaen Cocks” ātri vien panāca +4 (21:17). Samazinājās latviešu produktivitāte uzbrukumā, tika pieļautas vairākas kļūdas un no 20:23 rezultāta starpība desmit minūšu laikā izauga līdz -7 (22:29). Diemžēl pēdējās minūtēs “Celtnieks/LSPA” guva tikai vienus vārtus (precīzs bija Artis Laganovskis), piedzīvojot zaudējumu ar 23:34.

Rezultatīvākais “Celtnieks/LSPA” sastāvā, gūstot septiņus vārtus, bija Emīls Reniņš. Pa četriem precīziem metieniem izdarīja Arvis Laganovskis un Žanis Malahovs.

Jau svētdien plkst. 16:30 ASK sporta zālē spēlēsim ar Igaunijas vicečempioniem “HC Kehra”.

Baltijas līga.
21. septembris.
Celtnieks/LSPA – Riihimaen Cocks 23:34 (15:16)
Celtnieks/LSPA: Reniņš 7, Arv.Laganovskis un Malahovs 4, Kiršteins 3, Art.Laganovskis un Ciematnieks 2, Lielais 1.

1 komentārs “Baltijā sākam ar zaudējumu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.