LSPA handbolistes (Foto: Helmuts Tihanovs)

Dāmām turnīrs Viļņā

Sieviešu handbola komanda “LSPA” šajās brīvdienās dosies uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, kur jau trešo reizi piedalīsies četru komandu starptautiskajā turnīrā “Egle – 39”.

Piektdien plkst. 18:00 “LSPA” spēlēs pret mājiniecēm un galvenajām turnīra favorītēm “LEU Šviesa-Egle” (ceturtā vieta Lietuvā), sestdien plkst. 10:00 mačs ar “SM Tauras”, bet svētdien plkst. 12:00 – ar “RC Širšės-Gaja”.

Komandai vēl nav pievienojušās abas leģionāres Annalēna Borhaimera un Žoelle Gīzelere, kuras vēl atrodas dzimtajā Vācijā. Turnīrā dažādu iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt arī Laura Krievāne un Agnese Sidorova.

Septembrī studijas LSPA uzsāks “SK Latgols” handboliste Marija Zaščerinska, kura mūsu komandas sastāvā piedalīsies jau turnīrā Lietuvā. Pēc ilgāka pārtraukuma “LSPA” komandai nolēmušas pievienoties Ogres handbolistes Zanda Torgunova un Ilze Molotanova, kā arī Dobeles SS audzēkne Evija Krūmiņa.

LSPA komandas sastāvs turnīram Lietuvā:
Diāna Škļara, Lita Lisovska, Līga Eihvalde, Linda Brikmane, Inga Dīķe, Kristīne Kirejeva, Egita Kiršteine, Monta Priedēna, Agne Skābarde, Zanda Torgunova, Evija Krūmiņa, Marija Zaščerinska

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.