Piedalīsimies Nemo

Esam pieteikuši dalību karstākajam notikumam handbolā – 17. starptautiskajam pludmales handbola turnīram “Nemo”, kas 29. – 30. jūnijam notiks Vaivaros.

Kā ierasts, pirmajā dienā komandas aizvadīs priekšsacīkstes, bet otrajā cīnīsies par “Nemo” un “Azarta” kausiem izslēgšanas turnīrā. Pērn, nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, izcīnījām “Nemo” kausu. Tituls jāaizstāv, tāpēc tiekamies pludmalē arī šogad!

Sievietes, tāpat kā pērn, arī šogad pieteikušas divas komandas. Vīriešiem kopumā piedalīsies 11 vienības, bet sievietēm – piecas.

Atšķirībā no parastā handbola pludmalē par atraktīvi gūtajiem vārtiem (vērtē tiesneši), tāpat, ja precīzs ir vārtsargs (spēlētāji mainās) vai viņš tiek pārspēts no soda metiena līnijas, komandas rezultātam tiek pieskaitīti divi punkti. Par pārējiem iemestajiem vārtiem piešķir vienu punktu. Laukuma izmēri ir mazāki, spēlētāju skaits sarucis līdz četriem, kā arī viens mačs ilgst tikai divreiz pa desmit minūtēm, no handbolistiem pieprasot maksimālu koncentrēšanos jau no paša spēles sākuma. Ja katrā puslaikā uzvaras tiek dalītas uz pusēm, tad mača iznākums atkarīgs no soda metienu izpildes.

Spēļu kalendārs

1 komentārs “Piedalīsimies Nemo

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.