Klāt pusfināli

LSPA/NB SAN (Foto: Sandra Škutāne)

Jau sestdien plkst. 16:45 ASK sporta zālē tiekoties ar čempioniem “SK Latgols”, aizvadīsim pirmo Latvijas Virslīgas čempionāta pusfināla spēli. Maču video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Spēli komentēs Anatolijs Kreipāns.

“SK Latgols” regulārajā turnīrā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu un izcīnīja likumsakarīgu pirmo vietu, kopā ar Dobeles “Tenax” uzreiz nodrošinot vietu pusfinālā. Aizvadītajā sezonā tieši Ludzas handbolisti, pusfinālā uzvarot ar 2:1, izsita mūs no tālākās cīņas par čempionu titulu.

Pēdējo spēli Latvijas Virslīgas čempionātā Ludzas komanda aizvadīja pirms pusotra mēneša, kad 9. martā savā laukumā ar 40:30 pieveica “HK Vaiņode”. Pauzē, gatavojoties pusfinālam, ludzānieši vēl aizvadīja arī divas pārbaudes spēles Viļņā. Tikmēr mūsu komanda cīnījās turnīra ceturtdaļfinālā, kur divu spēļu summā ar 56:46 pārspējām “HK Vaiņode” handbolistus.

“SK Latgols” ir viena no vislabāk nokomplektētajām komandām Latvijas Virslīgas čempionātā. Tās uzbrukums balstās uz triju spēlētāju – Austra Tuminska, Kaspara Lisovska un Vitālija Borisenko – rezultativitāti, kuri trijatā guvuši 279 jeb 55,6% no visiem komandas vārtiem. Pirms pusfināliem Ludzas komanda pastiprinājās ar “RTU” vārtsargu Kasparu Piševu, kurš kopā ar Gati Kozlovu rūpēsies par vārtu drošību. Viesu komanda uz spēli Rīgā organizē arī fanu busu.

Savainojumu dēļ mūsējiem joprojām nevarēs palīdzēt Lauris Eglītis un Edgars Vimbulis, bet visi pārējie spēki būs ierindā. Finālā iekļūs komanda, kas sērijā izcīnīs divas uzvaras. Otro un, ja nepieciešams, trešo spēli aizvadīsim nākamajā nedēļas nogalē Ludzā.

Pirms mūsu spēles ASK sporta zālē sestdien plkst. 15:00 mūsu dāmu komanda Latvijas Virslīgas čempionāta pusfinālā tiksies ar “SK Latgols”. Arī šo spēli demonstrēs Sportacentrs TV. Sērijas pirmajā mačā meitenes izcīnīja uzvaru tikai pēcspēles metienos ar 29:28.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.