Pret Minsku un Kauņu

Brīvdienās aizvadīsim kārtējās Baltijas līgas spēlēs, savā laukumā ASK sporta zālē tiekoties ar Minskas SKA un Kauņas “Granitas” handbolistiem.

Sestdien, 17. novembrī plkst. 17:00 spēlēsim ar Minskas SKA (Baltkrievija), bet dienu vēlāk plkst. 14:15 pret Kauņas “Granitas” (Lietuva). Baltkrievu klubs aizvadītajās četrās turnīra spēlēs nav piedzīvojis nevienu zaudējumu un loģiski ieņem pirmo vietu, savukārt lietuviešu komandas kontā ir divas uzvaras un divi zaudējumi, kas to ierindo tikai sestajā vietā.

Savu valstu čempionātos Kauņas “Granitas” ieņem tikai piekto vietu, Minskas SKA – pirmo vietu.

Mūsu komanda trīs aizvadītajās spēlēs Baltijas līgā piedzīvojusi tikai zaudējumus un ar sliktāko gūto/zaudēto vārtu attiecību ieņem pēdējo vietu astoņu vienību konkurencē. Vēl bez uzvarām spēlē Dobeles “Tenax”, bet pārējām komandām ir vismaz četri punkti.

Mūsu handbolistiem gaida divas ļoti smagas spēles pret labām komandām – SKA komanda spēlē vairāki Baltkrievijas izlases spēlētāji, bet “Granitas” vienība ir viena no stiprākajām Lietuva skomandām. Maču ar Kauņas komandu demonstrēs video tiešraidē jaunizveidotais iSports TV (tiešraides linku vēlāk meklējiet handball.lv).

5 komentāri “Pret Minsku un Kauņu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.