Otrā cīņa Ogrē

Piektdien, 19. oktobrī plkst. 19:30 aizvadīsim otro Latvijas Virslīgas čempionāta spēli, izbraukumā tiekoties ar “HK Ogre” vienību.

Ar ogrēniešiem šajā sezonā jau vienreiz tikāmies, Rīgas atklātā čempionāta spēlē viņu laukumā izcīnot uzvaru ar 31:27 (20:13). Diemžēl stabili un labi toreiz aizvadījām tikai pirmo puslaiku, bet otrajā – pazaudējām savu spēli.

Ogre ar savu jauno treneri (un mūsu bijušo) Andri Molotanovu ir ambicioza komanda, kas noteikti gribēs uzlabot iepriekšējās sezonas sasniegto devīto vietu. Jau galvaspilsētas mačos ogrēnieši izcīnīja uzvaru pār “Jūrmalas Sports”, taču zaudējums “ASK/LU” liedza tai iekļūšanu labāko četriniekā.

Pirmajā LČ spēlē mūsu vienība ar 44:18 sagrāva “RVR” handbolistus, bet “HK Ogre” izbraukumā ar 24:32 piekāpās Dobeles “Tenax” vienībai. Piektdienas spēlei teksta tiešraidēs varēs sekot līdzi arī http://handball.lv.

Kļuvis zināms, ka Sportacentrs TV video tiešraidē pārraidīs trīs mūsu spēles – 28. oktobrī pret “SK Latgols”, 22. novembrī pret “ASK/LU” un 24. novembrī pret Dobeles “Tenax”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.