Labs pirmais puslaiks Ogrē

Veiksmīgi spēlējot pirmo puslaiku, ceturtajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē ar 31:27 (20:13) pieveicām “HK Ogre” handbolistus.

Mums dažādu iemeslu dēļ šajā spēlē nevarēja palīdzēt Jānis Šteinbergs, Edgars Vimbulis un Normunds Blome. Apslimis spēlēja arī Artis Laganovskis.

Maču Ogrē rezultatīvāk iesāka mājinieki, sestajā minūtē izvirzoties vadībā ar 4:3. Pakāpeniski “ieskrējās” arī mūsu ātrais un pusātrais uzbrukums, ātri vien rezultātu izlīdzinot. Puslaika vidū pēc Riharda Lejas metiena jau ieguvām +5 (11:6). Veiksmīgi saspēles vadītāja lomā darbojās Andis Ērmanis, kura vadībā puslaiku jau noslēdzām ar +7 (20:13).

Pēc pārtraukuma sešu minūšu laikā pēc Mareka Černousova metiena jau ieguvām +10 (25:15). Atlikušajā laikā bremzēja mūsu pozicionālais uzbrukums, labi nospēlēja Ogres vārtsargs, kas mūsējiem ļāva gūt vairs tikai sešus vārtus (!). Līdz ar to ogrēnieši samazināja rezultāta starpību, saasinot spēles izskaņu. Tomēr reāli apdraudēt uzvaru “HK Ogre” neizdevās un mūsējie izcīnīja uzvaru ar 31:27.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar 11 gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet astoņus vārtus guva Rihards Leja. Pretiniekiem sešus vārtus guva Dzintars Dravnieks, bet piecus – Arnolds Straume.

Nākamo spēli aizvadīsim jau 22. septembrī, kad plkst. 17:00 ASK sporta zālē Baltijas līgas ietvaros tiksimies ar Igaunijas “HC Kehra”. Dienu vēlāk turpat plkst. 14:15 tiksimies ar Somijas “Riihimaen Cocks”.

Rīgas čempionāts.
19. septembris.
HK Ogre – LSPA 27:31 (13:20)
Ogre: Dravnieks 6, Straume 5, Pozņaks 4/3, Bauze un Ulmis 3, Mancurovs, Avotiņš un Želna 2.
LSPA: Ērmanis 11, Leja 8, Laganovskis 4, Eglītis un Černousovs 3, Lejnieks 2.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.