Ceturtā uzvara

Rīgas atklātajā čempionātā šovakar izcīnījām jau ceturto panākumu piecās spēlēs, savā laukumā ar 30:26 (17:9) pieveicot “RTU” handbolistus.

Mūsējiem šovakar bez iepriekš minētajiem Jāņa Šteinberga un Edgara Vimbuļa savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt arī Normunds Blome.

Mača sākumā nerealizējām vairākus vārtu gūšanas momentus, kas atspoguļojās arī tablo – astotajā minūtē tikai 4:4. Turpinājumā pieci minūšu laikā mūsējiem izdevās iegūt +3 (7:4), tomēr izšķirošo izrāvienu veicām puslaika izskaņā, kad desmit minūtes savus vārtus nosargājām sausā un iekrājām jau astoņu vārtu pārsvaru – 17:9.

Pēc pārtraukuma nedaudz atslābinājāmies un pieļāvām vairākas kļūdas uzbrukumā, kas pakāpeniski ļāva viesiem rezultāta starpību samazināt. Desmit minūtes pirms mača beigām Romualds Akimovs rezultāta starpību sadeldēja līdz četriem vārtiem (22:26), tomēr atlikušajā laikā “RTU” handbolistiem nekas vairāk neizdevās. Mūsējiem vārtus guva Mareks Černousovs, Artis Laganovskis un Aivars Čikuts, nodrošinot uzvaru ar 30:26.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar desmit gūtajiem vārtiem bija Mareks Černousovs, bet pa pieciem precīziem metieniem izdarīja Lauris Eglītis un Andis Ērmanis. Pretiniekiem pa sešiem vārtiem guva Māris Grēberis un Uldis Vilsons.

Līdz ar izcīnīto uzvaru esam nodrošinājuši vietu finālā. Nākamo spēli aizvadīsim 2. oktobrī, kad šī paša turnīra ietvaros LSPA sporta zālē plkst. 19:45 tiksimies ar “RVR” handbolistiem.

Rīgas čempionāts.
25. septembris.
LSPA – RVR 30:26 (17:9)
LSPA: Černousovs 10, Eglītis 5, Ērmanis 5/2, Lejnieks 4, Leja un Laganovskis 2, Čikuts un Leitis 1.
RTU: Grēberis un Vilsons 6, Glāznieks 5/1, Vadzītis 4, Akimovs un Eikens 2, Freibergs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.