Panākam 2:1

Trešajā Latvija Virslīgas čempionāta bronzas spēlē izcīnījām uzvaru ar 24:17 (11:6) pār “Jūrmalas Sports” handbolistiem, sērijā izvirzoties vadībā ar 2:1.

Maču sekmīgi iesāka mūsu vienība, kas 11 minūšu laikā ieguva piecu vārtu pārsvaru (7:2). Sekmīgi mūsu vārtus sargāja Raitis Puriņš, kamēr viņa komandas biedri pretējā pusē realizēja savas iespējas. Vēl pēc septiņām minūtēm mūsējie pēc Oskara Arāja metiena, jau panāca +7 (10:3).

Atlikušajās puslaika 12 minūtēs abas komandas guva tikai četrus vārtus (!). Trīs no tiem guva jūrmalnieki, samazinot rezultāta starpību līdz pieciem vārtiem – 11:6.

Pēc pārtraukuma ar diviem vārtu guvumiem iesāka “Jūrmalas Sports” handbolisti, panākot 8:11. Uzreiz mūsējie atbildēja ar trīs precīziem metieniem, atjaunojot +6 (14:8).

Lai arī viesi atkal samazināja rezultāta starpību līdz četriem vārtiem (10:14), tomēr pēc tam neprasmīgi “Jūrmalas Sports” handbolisti izmantoja skaitlisko vairākumu, ļaujot mūsējiem pakāpeniski palielinot rezultāta starpību. Sešas minūtes pirms mača beigām pēc Riharda Lejas metiena jau panācām +9 (22:13), jau izšķirot mača likteni. Atlikušajā laikā “Jūrmalas Sports” vienībai izdevās nedaudz samazināt rezultāta starpību, taču mača iznākumu tas neizmainīja – 24:17 uzvarēja mūsējie.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar pieciem gūtajiem vārtiem bija Rihards Leja un Andis Ērmanis, bet četrus – Normunds Blome. Pretiniekiem sešus vārtus guva Artis Laganovskis, bet četrus – Kristaps Ence.

Jau rītdien abas komandas aizvadīs ceturto sērijas spēli, abām komandām plkst. 17:00 atkārtoti tiekoties ASK sporta zālē. Bronzas medaļas izcīnīs komanda, kas izcīnīs trīs uzvaras. Šobrīd sērijā ar 2:1 vadībā ir mūsu komanda.

Latvijas čempionāts.
12. maijs.
LSPA – Jūrmalas Sports 24:17 (11:6)
LSPA: Leja 5, Ērmanis 5/1, Blome 4, Vadzītis un Arājs 3, Eglītis 2, Lejnieks un Rūtiņš 1.
Jūrmalas Sports: Laganovskis 6, K. Ence 4, R. Ence 3, Beznosenko, Ķuze, Latkovskis un Ivanovs 1.

3 komentāri “Panākam 2:1

  1. Malači zēni. Skatos veterāni Rūča un Gunča arī nav tukšā palikuši :)

  2. Kaut arī tas monkey tiešām ir crazy(raustījās), varēja pamanīt ka R. Puriņš šodien aizvadīja ļoti veiksmīgu spēli!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.