Bronza!

Ceturtajā Latvijas Virslīgas čempionāta bronzas sērijas spēlē uzvarējām “Jūrmalas Sports” ar 29:23 (14:13), visā sērijā uzvarot ar 3:1.

Maču ar trīs vārtu guvumiem iesāka “Jūrmalas Sports” handbolisti (3:0), tomēr mūsējie ātri spēli līdzsvaroja un jau 13. minūtē pēc Mareka Černousova precīzā metiena izvirzījās vadībā (6:5). Parādīto sniegumu turpinājām demonstrēt tālākajā spēlē, minūti pirms mača beigām iegūstot +3 (14:11). Pēdējās spēles minūtē nospēlējām neprecīzi, ļaujot jūrmalniekiem samazināt rezultāta starpību līdz minimumam 13:14.

Pēc pārtraukuma pirmās 15 minūtes turpinājās līdzīga spēle – ar Kristapu Enci priekšgalā jūrmalniekiem vēl 46. minūtē izdevās spēli turēt līdzsvarā 21:21. Nākošajās astoņās minūtēs mūsu vārtu vīram Helmutam Tihanovam izdevās savus vārtus nosargāt neskartus, bet otrā laukuma pusē ar Oskaru Arāju priekšgalā sešas minūtes pirms mača beigām mūsējie jau panāca +6 (27:21). Atlikušajās minūtēs situācija spēlē vairs nemainījās un svinējām uzvaru spēlē un sērijā – 29:23.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Oskars Arājs, bet sešus vārtus guva Lauris Eglītis. Viesiem septiņas reizes precīzs bija Kristaps Ence, bet piecus – Rolands Ivanovs.

Nākamajā nedēļas nogalē 20. maijā plkst. 13:00 “SK Latgols” un Dobeles “Tenax” spēlē Ludzā uzzināsim Latvijas Virslīgas čempionāta uzvarētājus.

Latvijas čempionāts.
LSPA – Jūrmalas Sports 29:23 (14:13)
LSPA: Arājs 8, Eglītis 6, Ērmanis 5/4, Rūtiņš 4, Leja, Vadzītis un Černousovs 2.
Jūrmalas Sports: K. Ence 7, Ivanovs 5/1, Laganovskis 3, Latkovskis un Ķuze 2, Beznosenko, R. Ence un Bauze 1, Narme 1/1.

4 komentāri “Bronza!

  1. Paldies visiem par labu darbiņu.

    Bronzu mēs izcīnījām kā komanda!!! Par to man ir vislielākais prieks. Pamācoša sezona mums visiem. Ļoti ceru, ka šī pieredze mums katram nāks par labu.

    Lai visiem uzstādītos mērķus izdodas sasniegt!!!

  2. Klīst visādas baumas par galvenā trenera atkāpšanos no amata, bet kluba oficiāla mājaslapa klusē… Būtu interesanti dzirdēt oficiālu paziņojumu vai komentāru šajā sakarā…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.