Trešā uzvara pār Vaiņodi

Arī trešajā savstarpējā spēlē Latvijas čempionātā ar “HK Vaiņode” handbolistiem izcīnījām uzvaru, izbraukumā svinot panākumu ar 43:32 (19:16).

Šajā spēlē mūsu komandai dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt Edgars Vadzītis, Mārtiņš Leitis, Kristaps Broks, Jānis Šteinbergs, Gutars Lejnieks un Edgars Vimbulis.

Jau mača pirmajās septiņās minūtēs ieguvām četru vārtu pārsvaru (5:1). Tikpat pārliecinoši spēlēt neizdevās, tikai mača 23. minūtē pēc Laura Rūtiņa realizētā 7 metru soda metiena izdevās beidzot iegūt sešu vārtu pārsvaru – 16:10. Līdz puslaika beigām vairākus vārtus mājiniekiem guva Andis Grundmanis un Normunds Pāvils, samazinot mīnusus puslaika izskaņā līdz trīs vārtiem – 16:19.

Pēc pārtraukuma laukuma saimniekiem neizdevās turpināt iesākto. Septiņu minūšu laikā pēc Laura Rūtiņa precīzā metiena atkal atguvām +6 (25:19). Vēl pēc 12 minūtēm mūsējie joprojām ar Rūtiņu priekšgalā jau panācām +11 (35:24). Lai arī Vaiņodes handbolisti četru minūšu laikā izmantoja mūsu kļūdas un samazināja mīnusus līdz sešiem vārtiem (29:35), taču pēdējās septiņās minūtēs nospēlējām rezultatīvi, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 43:32.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar 15 vārtiem bija Lauris Rūtiņš, bet pa septiņiem vārtiem guva Oskars Arājs un Mareks Černousovs. Pretiniekiem astoņus vārtus guva Normunds Pāvils, bet septiņus – Andis Grundmanis.

Nākošo maču Latvijas čempionātā aizvadīsim 24. martā, kad izbraukumā pēdējā regulārā turnīra spēlē tiksimies ar Dobeles “Tenax”.

Latvijas čempionāts.
17. marts.
HK Vaiņode – LSPA 32:43 (16:19)

Vaiņode: N. Pāvils 8, Grundmanis 7, Tiškus 6, O. Pāvils 5/2, A. Pāvils, Auders un Jurjāns 2.
LSPA: Rūtiņš 15/1, Černousovs un Arājs 7, Leja 5, Ērmanis un Blome 4, Eglītis 1.

1 komentārs “Trešā uzvara pār Vaiņodi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.