Izcīnam svarīgu uzvaru Ludzā

Šodien kārtējā Latvijas čempionāta mačā pārliecinoši revanšējāmies “SK Latgols” komandai, izcīnot uzvaru ar 33:25 (15:9).

Šajā mačā mūsējiem bija jāiztiek bez Mareka Černousova, Guntara Lejnieka, Kristapa Broka un Helmuta Tihanova, bet pirmo spēli Latvijas čempionātā aizvadīja līnijas spēlētājs Edgars Vadzītis.

Mača sākumā labi nospēlējām aizsardzībā, kas ļāva aizskriet ātrajos uzbrukumos un pēc Riharda Lejas precīzā metiena septītajā minūtē izvirzīties vadībā ar 5:3. Turpinājumā mājinieki, izmantojot skaitlisko vairākumu, rezultātu izlīdzināja (5:5), taču pēc tam mūsējie spēlēja pārliecinošāk, 22. minūtē pēc kārtējiem Lejas vārtiem jau panākot +6 (12:6).

Sešu vārtu robežā rezultāta starpība turējās līdz pat mača 50. minūtei (24:18). Pēdējās minūtēs Normunda Blomem, Laurim Rūtiņam un Andim Ērmanis beidzot izdevās panākt +9 (27:18). Aizvadot rezultatīvas mača beigas mūsējie nosargāja pārliecinošu uzvaru – 33:25.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija Edgars Vadzītis, sešus vārtus guva Lauris Rūtiņš, bet piecus – Rihards Leja un Andis Ērmanis. Pretiniekiem astoņus vārtus guva Vitālijs Borisenko.

Nākošo maču aizvadīsim 19. februārī, kad Latvijas čempionāta spēlē ASK sporta zālē plkst. 16:20 spēlēsim ar “HK Vaiņode” handbolistiem.

Latvijas čempionāts.
11. februāris.
SK Latgols – LSPA 25:33 (9:15)

Latgols: V. Borisenko 8/2, Lisovskis 6, Pegasovs 3, Dalivo, Drobots un Rancāns 2, Matvejenko un Strazds 1.
LSPA: Vadzītis 7, Rūtiņš 6/1, Leja 5, Ērmanis 5/2, Blome 4, Arājs 3, Šteinbergs 2, Eglītis 1.

2 komentāri “Izcīnam svarīgu uzvaru Ludzā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.