Otro reizi zaudējam Dobelei

Otro reizi pēc kārtas un otro reizi sezonā atzinām savu sīvāko konkurentu Dobeles “Tenax” vienības pārākumu, šīsdienas Latvijas čempionāta mačā ciešos sakāvi ar 25:32 (9:17).

Savainoto pulkam pēc mača Jūrmalā pievienojās arī Oskars Arājs un Mareks Černousovs, kas mūsējiem lika spēlēt praktiski bez maiņām. Savu iespēju dobelnieki izmantoja par visiem 100%.

Lai arī maču pēc diviem Laura Eglīša precīziem metieniem veiksmīgāk iesāka mūsējie (5. minūtē 2:1), tomēr drīz vien iniciatīvu pārņēma viesi. Fantastiski dobelnieku vārtos spēlēja tās treneris Dainis Putra, kas ļāva viesiem gūt vārtus arī ātrajos uzbrukumos. Turklāt “Tenax” handbolisti spēlēja daudz precīzāk, 16. minūtē jau bija iekrājuši sešu vārtu pārsvaru – 9:3.

Ar Aleksandru Krastiņu priekšgalā viesi turpināja palielināt rezultātu, līdz pātraukuma jau iegūstot zolīdu +8 (17:9).

Otrajā puslaikā mēs bijām apņēmības pilni lauzt spēles gaitu, bet tas atdūrās pret Putras mūri vārtos vai pašu pieļautjām kļūdām. Turpinot spēlēt ātri un realizējot vairākus ātros uzbrukumus dobelnieki puslaika vidū jau ieguva 11 vārtu pārsvaru – 28:17.

Pēdējo mača desmit minūti nedaudz labāk aizvadīja mēs, tomēr tas jau bija atlicis stipri par maz un piedzīvojām zaudējumu ar 25:32.

Mūsu komandā pa sešiem vārtiem guva Mārtiņš Leitis un Normunds Blome. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar deviņiem gūtajiem vārtiem bija Aleksandrs Krastiņš, bet spetiņas reizes precīzs bija Arvis Juzups.

Latvijas čempionāts.
29. janvāris.
LSPA – Dobeles Tenax 25:32 (9:17)

LSPA: Blome un Leitis 6, Rūtiņš 5, Eglītis 4, Leja un Lejnieks 2.
Tenax: Krastiņš 9/4, Juzups 7/1, Grandbergs un Miķelsons 3, Pintāns, Sproģis, Vilciņš un Kreicbergs 2, Meluškāns un Bisenieks 1.

13 komentāri “Otro reizi zaudējam Dobelei

  1. Manuprāt, lai uzvarētu ir vismaz komandas biedriem vienam pret otru jāizturas ar cieņu ;) šis nav individuālais sporta veids, bet gan KOMANDAS!

  2. Ha! Ha! Ha! Es zinu. ja kāds aizvainots, es atvainojos. Bet paldies visiem tiem, kas bija spēlē, jo daži solija, bet tā arī netika uz spēli!!!!!!!!!! Brokam atsevišķi LIELS PALDIES!!!!!!!!!1 ;-)

  3. Jums,Norča,tāpat kā mums-ir kadri ,kas”sola”,bet kaut kā netiek….?

  4. Gizi par to kas jums tur uz laukuma notiek, nejau tikai par šo spēli ir runa, bet par visām pārējām arī !

    Būtu viens otru atbalstījuši nevis PILNĀ BALSĪ bļāvuši viens uz otru !

    šodien vēl ne tik traki, bet ir bijušas spēles, kur tiešām liekas ka esat tur ienaidnieku nevis komandas biedru bars savācies!

  5. he he,vērotāj,es gan citā komandā spēlēju:-P
    Bet nu mums arī mazliet viens uz otru pakliedz,ja vajag:)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.