Ceturtā reize

Jau ceturto reizi šajā sezonā kādā no turnīriem tiksimies ar saviem sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax”, šovakar plkst. 18:30 ASK sporta zālē aizvadot Baltijas līgas spēli.

Aizvadītajās trīs savstarpējās spēlēs esam izcīnījuši trīs uzvaras – 27:23, 26:24 un 34:27. Tiesa, iepriekš izcīnītie panākumi gan mums neļauj gulēt pirmssvētku miegā un rītdien būsim modri. Savas spēles pastiprināšanai uz šiem mačiem esam piesaistījuši palīdzēt Rolandu Ivanovu, Ēriku Drobotu un Edgaru Vadzīti, kuri piedalījās arī iepriekšējās divās turnīra spēlēs ar Lietuvas klubiem.

Diemžēl tāpat kā mačā ar Ogri, arī šodien rokas savainojuma dēļ mūsu komandai nevarēs palīdzēt viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem Andis Ērmanis. Jāatzīmē, ka “Tenax” komandu, pārejot uz Vācijas Oberlīgas klubu “HG 85 Kothen”, atstājis tās līderis un rezultatīvākais handbolists Nauris Auziņš.

Baltijas līgas aizvadītajās sešās spēlēs esam izcīnījuši tikai vienu uzvaru, kuru izdevās izcīnīt iepriekšējā mačā ar “Tenax” komandu. Ne mums, ne arī dobelniekiem vēl šajā sezonā nav izdevies atņemt punktus Lietuvas, Igaunijas vai Somijas klubiem. Tāda iespēja mums būs jau sestdien, 17. decembrī, kad izbraukumā tiksimies ar Somijas “Riihimaen Cocks”.

2 komentāri “Ceturtā reize

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.