Klaipēda neuzveikta (+video)

Mazrezultatīvā cīņā piedzīvojām jau ceturto zaudējumu Baltijas līgā, ar 18:24 (6:14) ASK sporta zālē atzīstot Lietuvas “Dragunas” handbolistu pārākumu.

Mūsu komandā, lāpot caurumus sastāvā, Baltijas līgās mačos atgriezās Edgars Vadzītis, kā arī palīdzēt nāca “Jūrmalas Sports” handbolists Rolands Ivanovs. Abi handbolisti šo spēli uzsāka sākuma septītniekā, turklāt ar viņu gūtajiem vārtiem mača devītajā minūtē mūsējiem izdevās izvirzīties vadībā ar 4:3. Veiksmīgi vārtos spēlēja Helmuts Tihanovs, tomēr arī mūsējiem bija problēma ar pretinieku vārtsarga pārspēšanu – ātrajos uzbrukumos neguvām vairākus vārtus, kas ļāva lietuviešiem pārņemt vadību (17. minūtē 6:4). Turpinājumā arī buksēja mūsu pozicionālais uzbrukums, kas līdz pārtraukuma jau Klaipēdas handbolistiem ļāva iegūt astoņu vārtu pārsvaru – 14:6.

Otrajā puslaikā vārtos turpināja spīdēt Helmuts Tihanovs, bet viesi vairākkārt nopelnīja 2 minūšu noraidījumus, kuru mūsējie prata pārvērts rezultātā. Ar Lauri Rūtiņu un Oskaru Arāju priekšgalā puslaika vidū izdevās rezultāta starpību samazināt līdz diviem vārtiem (15:17).

Diemžēl nākošos trīs vārtus guva jau lietuvieši desmit minūtes pirms mača beigām atjaunojot komfortablo +5 (20:15). Turpinājumā uzreiz divus noraidījumus nopelnīja Oskars Arājs, kas jau praktiski izdzēsa mūsu cerības uz uzvaru. Pēdējās mača minūtēs rezultāts vairs sevišķi nemainījās un mūsējie piedzīvoja zaudējumu ar 18:24.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva sešus vārtus, savukārt četras reizes precīzs bija Edgars Vadzītis, bet trīs – Lauris Rūtiņš.

Jau rītdien plkst. 16:30 ASK sporta zālē aizvadīsim nākošo Baltijas līgas maču, tiekoties ar Lietuvas “VHC Sviesa”. Mūsu pretinieki šodien ar 36:29 (14:16) pieveica Dobeles “Tenax” handbolistus.

Baltijas līga.
19. novembris.
LSPA – Dragunas (Lietuva) 18:24 (6:14)

LSPA: Arājs 6/1, Vadzītis 4, Rūtiņš 3, R. Ivanovs 2, Lejnieks, Černousovs un Blome 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.