Apli noslēdzam ar zaudējumu

Arī pēdējā Baltijas līgas pirmā apļa mačā spēlē piedzīvojām zaudējumu, ASK sporta zālē ar 31:34 (13:16) piekāpāmies Lietuvas “VHC Sviesa”.

Šajā spēlē bez jau pieminētajiem Edgara Vadzīša un Rolanda Ivanova šodien palīdzēt nāca “SK Latgols” handbolists Ēriks Drobots.

Spēles sākumā viesi guva četrus bezatbildes vārtus (0:4), tomēr jau 13. minūtē pēc veiksmīgas Rolanda Ivanova spēles uzbrukumā samazinājām rezultāta starpību līdz minimumam (6:7). Arī pēc desmit minūtēm rezultāta starpība bija minimāla (11:12), tomēr puslaika izskaņā veiksmīgāk nospēlēja lietuvieši, iekrājot triju vārtu pārsvaru – 16:13.

Otrā puslaika pirmajās sešās minūtēs “VHC Sviesa” handbolisti ieguva sešu vārtu pārsvaru (20:14). Vēl mūsējiem pēc Ivanova gūtajiem vārtiem samazināja rezultāta starpību līdz trīs vārtiem (19:22), taču ātri vien lietuvieši, spītējot Laura Rūtiņa precīzajai spēlei, puslaika vidū jau ieguva astoņu vārtu pārsvaru (30:22). Tikai pašās spēles beigās pēc Edgara Vadzīša, Laura Rūtiņa un Laura Eglīša gūtajiem vārtiem izdevās atkal samazināt vārtu starpību līdz trīs goliem – 31:34.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Rolands Ivanovs, kurš guva deviņus vārtus, astoņus vārtus guva Lauris Rūtiņš, bet piecus – Oskars Arājs. Līdz ar to pirmajā aplī Baltijas līgā izcīnījām tikai vienu uzvaru, septiņu komandu konkurencē ieņemot priekšpēdējo vietu.

Baltijas līga.
20. novembris.
LSPA – VHC Sviesa (Lietuva) 31:34 (13:16)

LSPA: R. Ivanovs 9, Rūtiņš 8, Arājs 5, Vadzītis 4, Eglītis 2, Černousovs, Ērmanis un Drobots 1.

3 komentāri “Apli noslēdzam ar zaudējumu

  1. Tik maz beigaas truuka:( man patika kaa Ruutins un Ivanovs nospeeleja:) Ivanovs kautkur ljoti redzeets likaas

  2. Rakstu jūsu lapā ,jo jus vairāk lasa,ja kas aiz pseidonīma neslēpjos esmu Edgars Štelfs no DOBELES.Pateikšu godīgi labāk lai nokož spēli leišu vai igauņu tiesneši, nekā mūsu bāleliņi Latvijā. Kas ir spēlējuši kaimiņos sapratīs. Tur ja vajag savējos velk ar švilpēm kur pat zirgi smejas.Nevainoju zaudējumos tiesnešus ,jo paši bijām švaki uz lešu fona,bet kad vēl pašu bāleliņi švilpj pret savējiem, tad atvainojos viņiem mēs maksājam par ceļu, ko vini atbraukuši plus par tiesāšanu.

  3. Štepsi…
    “Šūds jautājums” Man atlieka vienīgi piekrist. Ir savs viedoklis, tāpēc arī es neturēšu sveci zem pūra. Nav pirmā un noteikti ne pēdējā reiza, kad spelējot savās mājās pie latviešu tiesnešiem sajūtas ir kā izbraukumā… Kur ir tā problēma? Tas, ka spēlētaju līmenītis ir zemāks tas ir skaidrs, bet tiesnaši… camoon… 50/50 svilpes lielāko ties svilpj par labu viesiem?! Kāpēc… tas ir kkāds fuc… nolikums…. vai mīzien…. no pretiniekiem! Leišos leišu tiesneši nekad nepieļaus ko tādu… jocīgi noskrieti…. uzskrieti…. 2 min utt… traktējums ir atkarīgs no tiesneša… neiet runa pat par palīdzēšanu, bet gan par nemīšan… no viesiem. Mēs taču visi esam latvieši…. sasodīts… pienācis tas laiks, kad jāatbalsta vienam otrs. Pašsaprotami… ne?! Bet nē… tie raksturiņi ir laikam par mīkstu, lai kādu svilpīti nosvilptu par labu saviem tautiešiem.
    Sasodīts… mainam attieksmi…
    Aicinu visus uz eglīti! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.