Uzvara ceturtdienā

Trešajā Latvijas Virslīgas čempionāta mačā izcīnījām pārliecinošu uzvaru, ASK sporta zālē ar 38:20 (21:11) sagraujot “ASK/LU” vienību.

Jau spēles pirmajās minūtēs ielikām pamatu uzvarai. Pirmajā desmit minūtēs “ASK/LU” vienība spēja gūt tikai vienus vārtus, kamēr mūsējie realizēja vairākus ātros uzbrukumus, iekrājot šajā laikā jau +8 (9:1). Spēles sižets nemainījās arī turpinājumā – ļoti bieži “ASK/LU” centieni iesprūda mūsu aizsardzībā vai arī nespēja pārvarēt vārtsargu liktos šķēršļus. Pēc pirmā puslaika +10 (21:11).

Arī pēc pārtraukuma mēs turpinājām palielināt savu pārsvaru. Veiksmīgi mājinieku sastāvā spēlē Kaspars Naglis un Emīls Reniņš, tomēr mūsu ātrajiem handbolistiem ar Andi Ērmani priekšgalā viņi nespēja palikt kāju priekšā. Droša uzvara ar 38:20. Neskatoties uz graujošo panākumu, pirms gaidāmajām Baltijas līgas spēlēm nedēļas nogalē mūsējiem jānoskaņojas daudz labākai spēlei aizsardzībā, kā arī jāmēģina sakārtot haotiskais sniegums uzbrukumā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Andis Ērmanis, kurš guva 11 vārtus, savukārt pa sešiem precīziem metieniem izdarīja Jānis Šteinbergs un Lauris Rūtiņš. Pretiniekiem septiņus vārtus guva Emīls Reniņš, bet sešus – Kaspars Naglis.

Atgādinām, ka sestdien Baltijas līgas spēlē izbraukumā plkst. 18:00 spēlēsim ar “Polva Serviti”, bet dienu vēlāk plkst. 14:00 viesosimies Kehrā.

Latvijas čempionāts.
20. oktobris.
ASK/LU – LSPA 20:38 (11:21)
ASK/LU: Reniņš 7, K. Naglis 6, Bārbals un Ciematnieks 3, Kazeks 1.
LSPA: Ērmanis 11, Šteinbergs un Rūtiņš 6, Eglītis un Lejnieks 4, Arājs 3, Černousovs 2, Kazinieks 1, Blome 1/1.

1 komentārs “Uzvara ceturtdienā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.