No Igaunijas bez uzvarām

Diemžēl arī otrajā Baltijas handbola līgas mačā Igaunijā šajā nedēļas nogalē piedzīvojām zaudējumu, ar 26:32 (12:19) piekāpjoties “HC Kehra” vienībai.

Jau ar spēles pirmajām minūtēm Kehras vienība uzspied ātru spēli, izmantoja mūsu kļūdas pozicionālajos uzbrukumos un pakāpeniski palielināja rezultāta starpību. Ļoti slikti izmantojām vairākumu (trīs reizes puslaikā), vairākkārt arī zaudējot vārtus. Lai arī vēl desmitajā minūtē rezultāta starpība bija minimāla (5:6), tomēr turpinājumā igauņi, realizējot ātros un pusātros uzbrukumus, jau līdz puslaika beigām panāca +7 (19:12).

Otrā puslaika sākumu aizvadījām krietni produktīvāk. Labi spēlējām aizsardzībā, vārtos pavilka Raitis Puriņš, kas ļāva pēc Jāņa Šteinberga, Anda Ērmaņa, Oskara Arāja un Guntara Lejnieka precīzajiem metieniem samazināt rezultāta starpību puslaika vidū vairs tikai līdz cerīgajam -3 (20:23).

Uzreiz pēc tam mājinieki pieprasīja minūtes pārtraukuma, pēc kura atguva vārtu garšu. Turpmākajās desmit minūtēs Kehras vārtsargs nostāvēja “sausā”, deviņas minūtes pirms mača beigām palielinot plusus jau līdz deviņiem vārtiem (29:20). Atlikušajās minūtēs izlieto ūdeni vairs sasmelt neizdevās – mūsējiem vien izdevās samazināt vārtu starpību līdz sešiem vārtiem 26:32.

Rezultatīvākais mūsu vienībā ar sešiem vārtiem bija Andis Ērmanis, savukārt pa pieciem precīziem metieniem izdarīja Mārtiņš Kazinieks un Oskars Arājs.

Līdz ar abiem piedzīvotajiem zaudējumiem Baltijas līgas kopvērtējumā septiņu vienību konkurencē esam noslīdējuši uz sesto vietu.

Nākošo spēli aizvadīsim sestdien 29. oktobrī, kad plkst. 17:00 Latvijas Virslīgā ASK sporta zālē sacentīsimies ar “Jūrmalas Sports” vienību, kas arī šajā turnīrā vēl nav zaudējusi nevienu maču.

Baltijas līga.
23. oktobris.
HC Kehra (Igaunija) – LSPA 32:26 (19:12)

LSPA: Ērmanis 6/1, Kazinieks un Arājs 5, Šteinbergs un Rūtiņš 3, Lejnieks 2, Eglītis un Černousovs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.