Sagraujam RVR

Kārtējā Rīgas atklātā čempionāta mačā svinējām uzvaru, LSPA spora zālē ar 28:13 (14:6) sagraujot “RVR” vienību. Tā bija mūsu komandas ceturtā uzvara četros mačos.

Par spēles gaitu atliek tikai pieminēt, ka gandrīz visu pirmo puslaiku “RVR” vienība spēlēja mazākumā (sešatā), bet uz spēli nebija ieradušies pretinieku komandas līderi Jānis Smagars un Aigars Lazdiņš. Redzot pretinieku situāciju, šajā mačā neizmantojām iespēju gūt vārtus ātrajos un pusātrajos uzbrukumos, bet spēlējām lēnām, sevišķu vērtību pievēršot pozicionālajai spēlei. Lai arī viss nenotika pēc mūsu trenera Andra Molotanova plāna, izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar 28:13.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva astoņus vārtus, bet sešas reizes precīzs bija Jānis Šteinbergs un Artis Kurmēns. Pretiniekiem četrus vārtus guva Edmunds Daukša.

Nākošo spēli aizvadīsim jau sestdien, 1. oktobrī, kad Rīgas čempionāta spēlē plkst. 17:00 ASK sporta zālē tiksimies ar Dobeles “Tenax” vienību, noskaidrojot spēcīgāko vienību Rīgas atklātajās sacensībās.

Rīgas čempionāts.
27. septembris.
RVR – LSPA 13:28 (6:14)
RVR: Daukša 4, Adijāns, Gāršnieks un Trojanovskis 3.
LSPA: Arājs 8, Šteinbergs un Kurmēns 6, Ērmanis 3, Eglītis un Lejnieks 2, Tihanovs 1.

3 komentāri “Sagraujam RVR

  1. Par šādu attieksmi turēšu par jums īkšķus gan LČ gan citos turnīros!

  2. Tiešām visu spēli mums bija vairākums?! Jopčik… pat nepamanīju! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.