Rezultatīvi pret Īslandi un Vāciju

Veiksmīgi pēdējās divās 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles aizvadījuši mūsu kluba handbolisti, rezultatīvi Latvijas izlases sastāvā cīnoties ar Īslandi un Vāciju.

Abiem mačiem katrā spēlē bija pieteikti pa pieciem mūsu kluba spēlētājiem – Artis Kurmēns, Edgars Vadzītis, Andis Ērmanis un Helmuts Tihanovs. Jāatzīmē, ka Tihanovs bija vienīgais vārtsargs, kurš tika pieteikts abiem mačiem, bet Ērmanis abas spēles pavadīja uz rezervistu soliņa, tā arī neizejot laukumā.

Pirmajā no divām spēlēm Dobelē pret Īslandi latvieši sīvi cīnījās, piedzīvojot zaudējumu ar 25:29 (11:17). Starp mūsējiem vienus vārtus guva tikai Vadzītis, bet lielisku otro puslaiku vārtos aizvadīja Tihanovs. Pēdējo kvalifikācijas turnīra spēli mūsējie aizvadīja izbraukumā, piedzīvojot sagrāvi mačā ar Vāciju – 22:32 (11:17). Fantastisku pirmo puslaiku aizvadīja Kurmēns, kurš, gūstot četrus vārtus, bija viens no trīs rezultatīvākajiem izlases handbolistiem šajā mačā.

Visā kvalifikācijas turnīrā Edgars Vadzītis guva deviņus vārtus, bet Artis Kurmēns bija precīzs piecas reizes.  Piedāvājam noskatīties arī video ar Arta Kurmēna veikumu pēdējā spēlē Vācijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.