Latvijas čempioni 2011

Pēdējā turnīra spēlē ASK sporta zālē vakar ar 39:16 (18:7) sagraujot “ASK” handbolistus, otro gadu pēc kārtas triumfējām Latvijas čempionātā.

Zelta medaļas nodrošinājām jau dažas stundas iepriekš, kad mūsu sīvākie konkurenti Dobeles “Tenax” izbraukumā piekāpās “Jūrmalas Sports” vienībai. Spēlējot vieglā un brīvā stilā šķērslis nebija arī “ASK” vārtsargs Aleksandrs Babra, kurš pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās laukumā. Neitralizējām pretinieku līderus Jāni Gremzdi un Ēriku Blūmu, bet paši izmantojām savas iespējas, jau pēc pirmā puslaika iegūstot solīdu +11 vārtu pārsvaru (18:7). Otrajā puslaikā spēle turpinājās pēc līdzīga sižeta un sanākušajiem skatītājiem dāvājām pārliecinošu uzvaru – 39:16. Tā varētu būt viena no pēdējo gadu apmeklētākajām Latvijas klubu spēlēm galvaspilsētā – spēli bija ieradušies skatīties aptuveni 200 līdzjutēji.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Oskars Arājs, kurš guva septiņus vārtus, bet pa sešiem precīziem metieniem izdarīja Andis Ērmanis un Artis Kurmēns. Pretiniekiem sešus vārtus guva Jānis Šteinbergs.

Mūsu komanda saka paldies visiem atbalstītājiem, kā arī daudzajiem skatītājiem, kas bija atnākuši noraudzīties mūsu triumfu!

Latvijas čempionāts.
19. marts.
ASK – LSPA 16:39 (7:18)

ASK: Šteinbergs 6, Naglis 4, Gremzde 4/1, Lazdiņš un Reniņš 1.
LSPA: Arājs 7, Ērmanis un Kurmēns 6, Dāvidnieks 5, Rūtiņš un Lejnieks 4, Vadzītis 3, Eglītis 2, Černousovs un Politers 1.

2 komentāri “Latvijas čempioni 2011

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.