Treniņš Baltijā

Sestdien un svētdien ASK sporta zālē aizvadīsim pēdējās divas Baltijas līgas spēles pret Igaunijas labākajām komandām “HC Kehra” un “Polva Serviti”.

Cerības iekļūt labāko četriniekā, kas pēc tam finālturnīrā cīnīsies par čempionu titulu, diemžēl esam jau zaudējuši, tāpēc abas spēles izmantosim, lai labāk sagatavoties un gūtu pārliecību pirms izšķirošajām spēlēm Latvijas čempionātā. Sestdien plkst. 15:20 tiksimies ar “HC Kehra”, bet svētdien plkst. 13 spēlēsim ar Baltijas līgas čempioniem “Polva Serviti” vienību.

Pret abām komandām šajā sezonā esam spēlējuši ar mainīgām sekmēm. Pirmajā sezonas spēlē negaidīti ar 28:24 izbraukumā pieveicām “Polva Serviti”, bet pret “HC Kehra” vienību cietām zaudējumu – 21:25.  Abām vienībām spēles Latvijā (spēlēs arī ar Dobeli) būs ļoti svarīgas – Kehras klubs cīnās par iekļūšanu labāko četriniekā, bet “Polva Serviti” vēl saglabā cerības pacīnīties par pirmo vietu regulārajā turnīrā.

Diemžēl savainojuma dēļ šajā spēlē mūsu komandai nevarēs palīdzēt Artis Kurmēns, bet sastāvā pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezīsies Raitis Puriņš. Ar pilnu jaudu slimības dēļ šonedēļ netrenējās arī Oskars Arājs.

1 komentārs “Treniņš Baltijā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.